ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Ένας ιδιαίτερος "επισκέτης" στη Δράμα

Οι 15 ήρωες στην κερκίδα της Δράμας, που ταξίδεψαν ώρες μέσα στα χιόνια, στην ομίχλη ή από το τρένο με το μαραθώνιο ταξίδι από Πάτρα-Αθήνα-Θεσ/νικη-Δράμα, σίγουρα ήταν αυτοί που παρά την ήττα της ομάδας από τη Δόξα με 2-0, έδειξαν το μεγαλείο της ομάδας σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς.

Όμως, όπως διαβάσαμε από τον καλό φίλο Αλέξανδρο στην εξαιρετική σελίδα "ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟ" στο f/b, που βρέθηκε στη Δράμα, μαζί τους στην κερκίδα υπήρχε και ένας "περίεργος" επισκέπτης, που αν και μη Πατρινός, δείχνει πως το πέρασμα του από την Παναχαϊκή, αρκούσε να τον κάνει να την αγαπήσει.

Ήταν ο Παύλος Παυλίδης, παίκτης της ομάδας την σεζόν 1998-99, από τον Πανδραμαϊκο... Μέτρησε 13 συμμετοχες και 1 γκολ με τον Παναιτωλικό. Ήταν στην ομάδα που επανέφερε την Παναχαϊκή στην Α' Εθνική...

[message_box title="" color="red"]Ο λόγος του ποσταρίσματος είναι απλά γιατί ο συγκεκριμένος παίκτης, μπορεί να μην μνημονεύεται, μπορεί να πέρασε μόλις 1 χρονιά στη πόλη, αλλά αυτό αρκούσε να κολλήσει το "κοκκινόμαυρο" μικρόβιο. Και δεν είναι ο μόνος. Ρωτήστε παιδιά που φόρεσαν την ριγωτή και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ και στο βόλεϊ. Μάθετε τα συναισθήματα τους και ίσως κάποιοι κατανοήσετε γιατί "ονόματα" από κάθε άθλημα, πέρασαν σαν αποτυχημένοι από την πόλη. Αυτή η φανέλα έχει ειδικό βάρος. Και όσες κατάρες και αν πέσουν άνω της, αυτό δεν σβήνει. Είναι ο λόγος που όποιος δεν αγωνίστηκε σε αυτή έγινε πολέμιος και γενίτσαρος, είναι ο λόγος η πόλη να ζει στη σκιά της και οι άνθρωποι που την φόρεσαν έστω και λίγο, να την αγαπήσουν[/message_box]

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΚΕΡΑΙΟ για να μην αλλοιώσουμε την σπουδαιότητα του...

Στην κερκίδα των οργανωμένων της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, χθες στην Δράμα, υπήρχε και μια ιδιαίτερα χαρακτηριστική παρουσία, μαζί μας!
Λίγο απόμακρος, λίγο μοναχικός, δεν τον αναγνώρισε κανείς!
Στο ημίχρονο του αγώνα ξεκινήσαμε μια σύντομη κουβεντούλα μαζί του.
Απλός στην κουβέντα του, ήρεμος, ευγενικός!
Με λένε Παύλο Παυλίδη. Έπαιξα στην ομάδα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ την περίοδο 1998-1999, Β' Εθνική και κερδίσαμε άνοδο! Ήμουν και την επόμενη χρονιά στην ομάδα 1999-2000 στην Α' Εθνική!
Μιλάει για την ομάδα της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ και τα μάτια του λάμπουν!
Πέρασα τις καλύτερες ποδοσφαιρικές στιγμές μου στην Πάτρα και την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ! Αξέχαστες στιγμές!
Παρακολουθώ και εγώ όπως όλη η Ελλάδα την αναγέννηση της ομάδας! Τα πάτε πολύ καλά! Η ομάδα θέλει την στήριξη των οπαδών, των Πατρινών, της πόλης όλης!
Δημιουργείτε κάτι πολύ καλό που μιλάει όλη η Ελλάδα για αυτό!
Επαναλάμβανε συνεχώς την λέξη, στήριξη, στήριξη, στήριξη!
Από τα λίγα που προλάβαμε και είπαμε, φάνηκε ότι αγαπάει την ομάδα! Άλλωστε μας ανέφερε ότι αξέχαστο παιχνίδι για αυτόν, ο αγώνας με την Καλλιθέα, που μας έδωσε τότε την άνοδο!
Κατά τη διάρκεια του β' ημιχρόνου, οι οπαδοί της Παναχαϊκής, φώναξαν σύνθημα υπέρ του, ο οποίος ευχαρίστησε ευγενικά..

https://www.facebook.com/groups/1183392945091859/permalink/1572615592836257/

Το μοναδικό γκολ του Παυλίδη με τα "κοκκινόμαυρα", απέναντι στον Παναιτωλικό στην Αγυιά...

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ