ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η "τελειώνει" ή ξεκινά να ελπίζει

Πολύ μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί το μεσημέρι στο κλειστό της Αγυιάς (14:00). Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, η οποία ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με το Ληξούρι φιλοξενεί την πρωτοπόρο και αήττητη Κεφαλονιά, η οποία σε περίπτωση που φύγει αλώβητη από την Πάτρα θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την άνοδο στη Γ'εθνική κατηγορία, αφού θα κάνει το 2-0 στις νίκες απέναντι στην ομάδα του Πολυδωρόπουλου και θα χρειάζεται μόλις μία ακόμα στα πλέι οφ, έχοντας ταυτόχρονα και το πλεονέκτημα έδρας.

Οι ''κοκκινόμαυροι'' με τη σειρά τους χρειάζονται πάση θυσία το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς εάν επικρατήσουν του αυριανού τους αντιπάλου ισοφαρίζουν τις νίκες και παραμένουν ολοζώντανοι στη μάχη της ανόδου, ενώ παράλληλα θα κάνουν και αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας!

Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου υπενθυμίζουμε πως οι νησιώτες είχαν επικρατήσει σχετικά εύκολα με 69-52, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την καθυστέρηση 3,5 ωρών (!), λόγω της βλάβης του πλοίου που μετέφερε την πατρινή ομάδα.

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Όπως μπορεί εύκολα κανείς να διαπιστώσει, πρόκειται ίσως για το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς για τους ''ροσονέρι'' και το κλειστό της Αγυιάς πρέπει να είναι κατάμεστο! Βέβαια, ίσως αυτό να παρακωλύεται από την ταυτόχρονη αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας απέναντι στη Δόξα Δράμας, με μετάδοση μάλιστα από την ΕΡΤ 3, γεγονός που θα κρατήσει αρκετούς στο σπίτι, ωστόσο όσοι μπορούν πρέπει να δώσουν το παρόν και να στηρίξουν την ΠΓΕ!

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ