ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Στη Δράμα με απώλειες, αλλά πίστη

Χωρίς 5 βασικά στελέχη αναχώρησε για την Δράμα η Παναχαϊκή, που την Κυριακή 25/3 στις 3 το μεσημέρι (ΕΡΤ), θα δώσει μάχη απέναντι στην τοπική Δόξα και την 23η αγωνιστική της Football League, με στόχο τη νίκη για να παραμείνει "ζωντανή" στην υπόθεση ανόδου.

Στο αντικειμενικά πιο δύσκολο ματς των ημερών, αλλά με την "αύρα" των εξαιρετικών εκτός έδρας εμφανίσεων,  η Παναχαϊκή δεν θα έχει στην διάθεση της τους τιμωρημένους Ντάσιο, Φωτάκη, Γκίνο, Σωτηράκο και Αποστολόπουλο, αλλά και τον Μασούρα που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Παίδων, με την αποστολή να αναχωρεί από σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) για λόγους ταλαιπωρίας και καλύτερης προετοιμασίας.

Η αποστολή της Παναχαϊκής που προπονήθηκε σήμερα το πρωί στην Αγυιά και ταξίδεψε για την πόλη της Μακεδονίας περιλαμβάνει 20 άτομα οπου είναι οι:

Χαλκιάς, Βρονταράς, Σούλης, Πολίμος, Μωραΐτης, Μακρυδημήτρης, Στεργίδης, Μπουτζίκος, Πλέγας, Κωνσταντακόπουλος, Λουμπαρδέας, Βασιλείου, Μουστακόπουλος, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αργυρόπουλος, Πολυχρόνης, Μαστραντωνάκης, Φουρλάνος και Ελευθεριάδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Ντάσιος, Φωτάκης, Γκίνο, Σωτηράκος και Αποστολόπουλος, ο Νίκος Μασούρας που βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Παίδων, οι Μπαμπούνης και Μπούτιβας οι οποίοι συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Κ20 για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος που βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης καθώς και ο Αγουρίδης.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ