ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης, αλλά με κόσμο ο Άρης

Όπως ακριβώς στο ματς του α' γύρου στο "Κλ. Βικελίδης", έτσι και την Κυριακή σην Αγυιά, η απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων για το Πρωτάθλημα της Football League μεταξύ της Παναχαϊκής και του Άρη, ήταν δεδομένο.

Έτσι κανέναν δεν εξέπληξε η απόφαση της Διεύθυνσης Επαγγελματικού Αθλητισμού, σύμφωνα με την οποία για λόγους διαφύλαξης της Δημόσιας Τάξης, δεν θα επιτραπεί η μαζική προσέλευση των φίλων των "κιτρινόμαυρων".

Αντίθετα, θα υπάρξει μεμονομένη παρουσία των οπαδών του Άρη, που θα κάτσουν -όπως όλοι οι φιλοξενούμενοι- στην ΘΥΡΑ1, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 200 άτομα, ενώ υπάρχουν και έντονες -αλλά ανεπιβεβαίωτες- φήμες γα τους ακριβώς διπλάσιους (400)...

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας αποφασίστηκαν μεταξύ άλλων και τα εξής:

Στο εθνικό οδικό δίκτυο περιοχής δικαιοδοσίας Δ.Α. ΑΧΑΪΑΣ , καθώς και στο αστικό δίκτυο της Πάτρας, σε ικανή απόσταση από το γήπεδο Παναχαϊκής, θα πραγματοποιούνται έλεγχοι από Αστυνομικές δυνάμεις και σε περίπτωση που διαπιστώνεται  οργανωμένη – ομαδική μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κατά παράβαση της παραπάνω Απόφασης, θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

Η είσοδος και έξοδος από  το  Στάδιο τυχόν μεμονωμένων φιλάθλων  της ομάδας του ΑΡΗ θα πραγματοποιηθεί μέσω των οδών  Καρπασίας και Αρχ. Μακαρίου και θα καταλάβουν θέσεις στο προκαθορισμένο Δυτικό  τμήμα της Νότιας κερκίδας (πάνω από το κυλικείο του γηπέδου).

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ