ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Κομβικό ματς στο Παγκρήτιο...

Μια εβδομάδα σε Κρητικούς ρυθμούς θα περάσει η Παναχαϊκή που καλείται να αντιμετωπίσει Εργοτέλη και Χανιά/Κισσαμικό, πριν τα μεγάλα ντέρμπι με Άρη, Δόξα και ΟΦΗ...!!!

Σήμερα στις 5 στο Παγκρήτιο, στην 20η αγωνιστική στη Football League, οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται από την επικίνδυνη ομάδα του Τάκη Γκώνια, που μετά το εντυπωσιακό 0-3 στα Χανιά, και χρειάζεται νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της 2ης θέσης.

Η Παναχαϊκή βρίσκεται από χθες στην Κρήτη, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να υπολογίζει στην αποστολή τους:

Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Πολίμος, Ντάσιος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φουρλάνος, Φωτάκης, Γκίνο, Πολυχρόνης, Αργυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αποστολόπουλος Ελευθεριάδης, Στεργίδης, Βασιλείου, Μωραΐτης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Νίκος Μασούρας (βρίσκεται με την Εθνική Παίδων), ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος (μετεγχειρητικό στάδιο) καθώς και οι Μπαμπούνης, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος, Πλέγας, Αγουρίδης, Μουστακόπουλος, Αντωνακόπουλος και Μπούτιβας.

ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ...
Με το εντυπωσιακό 3-0 επί του "γείτονα" Χανιά/Κισσαμικού, ο Εργοτέλης υποδέχεται την Παναχαϊκή με διάθεση να της βάλει δύσκολα. Τα αγωνιστικά προβλήματα μειώθηκαν καθώς ο Κυριάκος Μαζουλουξής ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε (μόλυνση στο δάχτυλο του ποδιού) και έλαβε μέρος κανονικά στην προπόνηση της ομάδας του ενώ και ο Παναγιώτης Λαδάς εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του Τάκη Γκώνια. Αντίθετα θα απουσιάζει ο Βασίλης Μπουζας που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση.

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...
Διαιτητής: Κοτσάνης (ΣΔΠ Δράμας)
Βοηθοί: Τσακίρης (ΣΔΠ Δράμας) - Ζήδρας (ΣΔΠ Αθηνών)
4ος: Μπακογιάννης (ΣΔΠ Αθηνών)

(*) Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Παναχαϊκή είχε επικρατήσει με 2-1 (ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1)

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ