ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Πολύ σκληρή για να πεθάνει...

Η Παναχαϊκή απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι φτιαγμένη από...ακριβό μέταλλο και πως θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της στην υπόθεση άνοδος!

Παρά την ήττα-σοκ το περασμένο Σάββατο από τον Αιγινιακό στην Αγυιά, την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Τρικάλων και της δεδομένης δυσκολίας της αντίπαλης ομάδας, η οποία έπαιζε ίσως το τελευταίο της χαρτί για την άνοδο (μόνο ο Άρης είχε περάσει νικηφόρα από την Θεσσαλική πόλη με γκολ στο 90ο λεπτό), οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έβγαλαν αξιοθαύμαστο πάθος και με σωστή άμυνα και ένα γκολ σε πολύ καίριο χρονικό σημείο έκαμψαν την αντίσταση της ομάδας του Θωμά Γράφα !

ΤΟ ΜΑΤΣ
Σε ένα παιχνίδι που η κατάσταση του αγωνιστικού δεν βοηθούσε να παιχτεί ορθολογικό ποδόσφαιρο , οι ''κοκκινόμαυροι'' προσπάθησαν να παίξουν με τη μπάλα κάθετα στο πρώτο μέρος , όσο το σκορ βρισκόταν δηλαδή στο 0-0. Οι Πατρινοί είχαν τον έλεγχο στη μεσσαία γραμμή με την τριπλέτα Φωτάκη - Γκίνο - Φουρλάνο να αποδίδει εξαιρετικά , προσπάθησαν να παράγουν φάσεις , με κορυφαία την τεράστια στιγμή με το ΔΟΚΑΡΙ του Μωραΐτη στο 31ο λεπτό από όμορφο γύρισμα του Γιώργου Ντάσιου, με τον νεαρό σέντερ φορ να μη βρίσκει στόχο με την εξ' επαφής προβολή.

Οι Θεσσαλοί από την άλλη πλευρά προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν κάποια μικρά σφάλματα στην αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων , τα οποία προκλήθηκαν από ασυνεννοησίες λόγω του τραγικού αγωνιστικού χώρου. Τελικά το ''χρυσό'' γκολ δεν ήρθε από παίκτη της Παναχαϊκής , αλλά ήταν αυτογκόλ από στραβοκλωτσιά του Λεάντρο Πίντο , μετά από σέντρα του Στεργίδη από δεξιά.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν απεγνωσμένα να σκοράρουν, ανέλαβαν τα ηνία και πίεσαν ασφυκτικά τους ''κοκκινόμαυρους'', ωστόσο το πολυπόθητο γκολ για αυτούς δεν ήρθε ποτέ, με κορυφαία ευκαιρία την εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι από τον Χιντζίδη.

Με την νίκη αυτή οι Πατρινοί έφτασαν τους 40 βαθμούς. Τα Τρίκαλα από την άλλη έμειναν στην 5η θέση με 30 βαθμούς , χάνοντας μια από τις τελευταίες ευκαιρίες τους να πλησιάσουν με αξιώσεις τις πρώτες δύο θέσεις !

Οι συνθέσεις…
Τρίκαλα (Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης (80′ Γροντής), Λεάντρο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (70′ Ζγκούρι), Τόμιτς (57′ Ν’ Λουντούλου), Γιαννιτσάνης, Μιλοσάβλιεφ, Σαχινίδης…
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Γκίνο (67′ Πολυχρόνης), Σωτηράκος, Στεργίδης (83′ Πλέγας), Φωτάκης (89′ Πολίμος), Ελευθεριάδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μωραϊτης, Φουρλάνος…
Διαιτητής: Μαλούτας (ΣΔΠ Ημαθίας)

* Στην εξέδρα του γηπέδου των Τρικάλων βρέθηκαν και περίπου 100 θορυβώδεις Πατρινοί φίλαθλοι οι οποίοι δε σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της κερκίδας !

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ