ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

"Nortenos": "Από εδώ και πέρα θα μιλήσει ο κόσμος"...

Ένα μεγάλο σύνθημα αντεπίθεσης έδωσαν το πρωί της Τετάρτης οι "Nortenos Patras", ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα.

Οι "Μεξικάνοι", μετά από τεράστιο "2" μέσα στα Τρίκαλα και με το μυαλό στην ήττα από τον Αιγινιακό, αλλά κυρίως στα δύσκολα ματς που ακολουθούν, με μήνυμα ενότητας, πίστης και αοπφαιστικότητας, αφύπνησαν τους φίλους των "ροσονέρι" και όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν...

"ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ"

Η ανακοίνωση...

Μετά το «σόκ» απο τον Αιγινιακό και την πρώτη ήττα στην Αγυιά μετά απο χρόνια,η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και πήγε σε μια ακόμα δύσκολη έδρα και πήρε τη νίκη με 0-1, χάρις σε αυτογκόλ του Λεάντρο. Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές μας απέδωσαν πολυ καλό ποδόσφαιρο και σχετικά άνετα κράτησαν το σπουδαίο αποτέλεσμα που μας κρατά για τα καλά ζωντανούς στην υπόθεση άνοδος.

Ακόμα μια έδρα έγινε ΑΓΥΙΑ φέτος. 50-60 εκδρομείς συνολικά ,βρέθηκαν στο πέταλο του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων και με την φωνή και παρουσία τους ώθησαν την ομάδα προς τη νίκη.Ο σύνδεσμος σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν εκεί με σημαντική παρουσία μελών του. Δεν έχουμε αφήσει φέτος σε κάνενα γήπεδο την ομάδα μόνη. Απο την Κρήτη μέχρι την Μακεδονία έχουν πάει «Nortenos Παιδιά» για να φωνάξουν «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» σε κάθε άκρη της Ελλάδας.

Το παιχνίδί πέρασε, μια ακόμα όμορφη εκδρομή έλαβε χωρά και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες, το οικονομικό κόστος και την κούραση, το αποτέλεσμα συνολικά μας δικαίωσε.

Η συνέχεια είναι σημαντική καθώς η ομάδα μας την Κυριακή στην Αγυιά στις 15.00 υποδέχεται την Καλλιθέα μια ομάδα που βρίσκεται κάτω απο τη ζώνη του υποβιβασμού. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. Σε ένα πρωτάθλημα τόσο δύσκολο, που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος δεν θα μείνουμε αμέτοχοι, ας βοηθήσουμε ολοι ώστε η ΑΓΥΙΑ να είναι καμίνι κάθε αγωνιστική. ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ