ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Με στενά περιθώρια σε δύσκολη έδρα...

Ένα μεγάλο ματς δίνει σήμερα η Παναχαϊκή στην Καρδίτσα, στην 16η αγωνιστική και προτελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου του φετινού πρωταθλήματος της Football League, όπου στις 3 το μεσημέρι (ΕΡτ3) θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση.

Οι "κιτρινόμαυροι" συνεχίζουν ένα αμίμητο εντός έδρας αήττητο σερί και γι' αυτό θέλουν να μην χάσουν από την Πατρινή ομάδα, ώστε να το κρατήσουν για έναν ολόκληρο γύρο...!!!

Από την άλλη  Παναχαϊκή, είδε μετά από καιρό τον ΟΦΗ να την περνάει στην βαθμολογία και θέλει μετά τα δύο "Χ" με Σπάρτη και Σέρρες να επιστρέψει σε νίκες...

[message_box title="ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ..." color="red"]Με απουσίες ταξίδεψε στην Κεντρική Ελλάδα η Παναχαϊκή, αφού Φουρλάνος και Στεργίδης έμειναν εκτός αποστολής για τον τεχνικό της ομάδας Σωκράτη Οφρυδόπουλο που επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Βρονταράς, Χαλκιάς, Σούλης, Μπουτζίκος, Πολίμος, Ντάσιος,  Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φωτάκης, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Αποστολόπουλος, Μασούρας, Βασιλείου, Μωραΐτης.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι Φουρλάνος (ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης), Στεργίδης (χτύπημα στο πόδι απο προηγούμενο παιχνίδι με αποτέλεσμα το ιατρικό τιμ να μην δώσει το «πράσινο φως» για την συμμετοχή του) και Μπιτσάκος (μετεγχειρητικό στάδιο) καθώς και οι Μαστραντωνάκης, Μπαμπούνης, Κωνσταντακόπουλος, Μπούτιβας, Αγουρίδης, Πλέγας και Αντωνακόπουλος.[/message_box]

Όσον αφορά την Καρδίτσα, ο Γιώργος Βαζάκας είδε τους Καρρίκι, Κονέ να επιστρέφουν μετά την έκτιση της τιμωρίας τους στο ματς με τον Εργοτέλη και να υπολογίζονται κανονικά. Ωστόσο, ο Θεοδωράκης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τέθηκε νοκ-άουτ από αυτό το ματς.

Εκτός, πέραν του Θεοδωράκη έμειναν οι Κατσίκας, Ζήσης, Μασούρας, Παπαευθυμίου, Φλεβάρης, Τσεβάς, Κρανής και Πλούμης.

Την αποστολή της Αναγέννησης απαρτίζουν οι: Γεωργαντζάς, Γκέκας, Ρουσσάκης, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Λεφίδης, Βατουσιάδης, Καραγιάννης, Σταματάκης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Μούτσιος, Σουντουρά, Τζέκος, Χαντζάρας, Κονέ, Ντάγκρας, Χαντζής και Κορέλας.

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...
Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (ΣΔΠ Μακεδονίας)...
Βοηθοί: Δημήτριος Νατσιόπουλος - Νικόλαος Κωτούλας (ΣΔΠ Μακεδονίας)...
4ος: Νικόλαος Τεβέλεκης (ΣΔΠ Μακεδονίας)...

ΦΙΛΙΚΗ "ΜΑΧΗ" ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ...
Αξίζει να αναφέρουμε ότι για το εν λόγω ματς, ήδη 2 πούλμαν έχουν αναχωρήσει (ένα με Nortenos-Navajo και ένα με Αχαιούς) ενώ θα υπάρχουν και πολλά Ι.Χ., με τους φίλους της Αναγέννησης να περιμένουν πως και πως το ματς, έχοντας ήδη δώσει ραντεβού με τους "κοκκινόμαυρους" οπαδούς ώστε να ... επιστρέψουν την φιλοξενεία του Κυπέλλου στην Πάτρα.

Το ΔΑΚ αναμένετε να είναι κατάμεστο, αφού έχουν εξαντληθεί τα 5ευρα εισιτήρια που είχαν διατεθεί μέσα στην εβδομάδα, ενώ μόνο ο καιρός μπορεί να αποτρέψει τον κόσμο να είναι στην κερκίδα.

[message_box title="ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΧΑΙΟΥΣ..." color="red"]Ανακοίνωση για τον τρόπο προσέλευσης και τοποθέτησης των Πατρινών εκδρομέων εξέδωσε η Αναγεννηση.

Αναλυτικά...

Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, θα καταλάβουν αποκλειστικά το 1/3 της βόρειας κερκίδας (ανατολικό τμήμα του πέταλου). Το κεντρικό τμήμα της κερκίδας αυτής θα παραμείνει κενό, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως ζώνη ασφαλείας. Η είσοδος τους θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από τη βορειοανατολική θύρα του πετάλου της βόρειας κερκίδας (Α. Δημοκρατίας).
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, εφόσον προσέλθουν φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, να φροντίσει για τον εφοδιασμό τους με τον ανάλογο αριθμό εισιτηρίων, τοποθετώντας ξεχωριστό κατάλληλο εκδοτήριο.
Με μέριμνα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, τα μέλη και οι επίσημοι της φιλοξενούμενης ομάδας, να φιλοξενηθούν στο χώρο των επισήμων της δυτικής (σκεπαστής) κερκίδας.
Το λεωφορείο της αθλητικής αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας και το όχημα που θα μεταφέρει τους διαιτητές, να σταθμεύσουν στο Τ.Δ.Α. Καρδίτσας, σύμφωνα με τις υποδείξεις του αρμόδιου επικεφαλής Αξιωματικού. Οι οδηγοί αυτών να βρίσκονται εντός των οχημάτων ή πλησίον αυτών, για να είναι δυνατή η άμεση ανεύρεση τους εφόσον απαιτηθεί, για την μετακίνηση των οχημάτων τους.
[/message_box]

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ