ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Στο απόρθητο κάστρο του... Λεωνίδα

Η Σπάρτη ποδοσφαιρικά, δεν μπορεί να αξιώνει πολλά πράγματα. Δημιουργημένη το 1991, αποτελεί τη νέα γενιά ομάδων που εμφανίστηκαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο εν μια νυκτί, με έναςν ισχυρό παράγοντα (π.χ. Γιαννακόπουλος) να είναι η στήριξη και εκμεταλλευόμενη το... κενό που υπήρχε στην ευρύτερη Λακωνική περιοχή σχετικά με την ύπαρξη ποδοσφαιρικών ομάδων, αλλά και την Καλαμάτα να βρίσκεται σε εποχή παρακμής με την ιστορική Καλαμάτα, τον Πάμισσο Μεσσήνης και τις λοιπές δυνάμεις στην ανυπαρξία...

Εκεί, στο Δημοτικό Στάδο της πόλης, στην 14η αγωνιστική της Football League, η Παναχαϊκή δίνει το πιο δύσκολο παιχνίδι της... μέχρι το επόμενο.

5 σερί νίκες εντός έδρας μετράει η Σπάρτη και 1 "Χ", στην πρεμιέρα με τον Παναιγιάλειο (!!!)

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ 5αδα!
Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, η ομάδα που έκανε αίσθηση πριν 2 χρόνια με την πορεία της, το καλοκαίρι κινδύνεψε να μην κατέβει καν στο πρωτάθλημα, με τον Δημήτρη Νικόλαρο να αποκτά τον Ιούνιο τις μετοχές της ομάδας, με όλους τους παίκτες να αποχωρούν και σωρεία προσφυγών να ταλανίζουν τους "κυανέρυθρους". Αν και στην της ομάδας ήταν μόνο παίκτες υπό δοκιμήν, η ομάδα συγκροτήθηκε με νέα πρόσωπα και κατέβηκε στο πρωτάθλημα.

Στα μέσα του Νοέμβρη, ο Κώστας Σωτηρόπουλος απολύθηκε και κάπως έτσι ξεκίνησε η... διάλυση. Αρχές Δεκέμβρη ο γνωστός από το πέρασμα του από την Παναχαϊκή Παναγιώτης Τζαναβάρας αποχώρησε και αυτός και στην θέση του ήρθε ο Θωμάς Γράφας που παραμένει στο τιμόνι. Με νέα διοίκηση πλέον, οι Λάκωνες δημιούργησαν πάλι την ομάδα από την αρχή. Η εμπλοκή της Σπάρτης σε παιχνίδια που η UEFA χαρακτήρισε ως ύποπτα, λέει πολλά, αλλά και τίποτα.

Πριν 20 μέρες, οι οφειλές σε Μανώλη Ροβίθη, Τάσο Παπαχρήστο, Βαγγέλη Αναστασόπουλο και Δημήτρη Σιώπη έφεραν αφαίρεση βαθμών και προβλήματα με τα αθλητικά δικαστήρια, που όμως τακτοποιήθηκαν την τελευταία στιγμή.

ΝΑ ΤΗΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ...
Το πιο δύσκολο κομμάτι για την Παναχαϊκή είναι το αήττητο της έδρας της Σπάρτης. Οι Λάκωνες έχουν 5 νίκες και 1 ισοπαλία, και το απίστευτο είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΓΚΟΛ σε καμία νίκη τους, ενώ το "Χ" στην πρεμιέρα με τον Παναιγιάλειο (στις 29 Οκτωβρίου), ήταν με 1-1 και ήταν το πρώτο και τελευταίο γκολ φιλοξενούμενου στο γήπεδο της Σπάρτης...!!

Έκτοτε, νίκες με Λάρισα (2-0), Αχαρναϊκό (3-0 α.α.), Πανσερραϊκό (1-0), Αιγινιακό (1-0) και Καλλιθέα (1-0), έχουν δημιουργήσει το προφίλ του απόρθητου κάστρου, αν και όλα τα ματς είναι με ομάδες μέτριας δυναμικής.

[message_box title="ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ..." color="red"]Χωρίς τον άνθρωπο "MVP" της περσινής χρονιάς, τον Χρήστο Ελευθεριάδη που αποκόμισε ένα χτύπημα στο πόδι από αγώνα με την Βέροια, ταξίδεψε το απόγευμα της Τρίτης στη Σπάρτη η Παναχαϊκή...

Από τον προπονητή της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Βρονταράς, Χαλκιάς, Σούλης, Μπουτζίκος, Πολίμος, ΝτάσιοςΜακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φωτάκης, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Κυνηγόπουλος, Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Βασιλείου, Μαστραντωνάκης, Μωραΐτης.

Εκτός αποστολής λογω τραυματισμού έμειναν οι Φουρλάνος, Ελευθεριάδης και Μπιτσάκος καθώς και οι Μασούρας, Μπαμπούνης, Κωνσταντακόπουλος, Μπούτιβας, Αγουρίδης και Αντωνακόπουλος.[/message_box]

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ