ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Παίζει, κερδίζει, συνεχίζει...

Μετά από μια εβδομάδα αγωνιστικής απραξίας, λόγω της νίκης της στα χαρτιά επί του υποβιβασμένου Αχαρναϊκού, η Παναχαϊκή στρέφει ξανά την προσοχή της στη football league και την αναμέτρηση με την Βέροια για 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο γήπεδο της Αγυιάς.

Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, είδαν την διαφόρα τους από τον πρωτοπόρο Άρη να μειώνεται στον έναν πόντο , εκμεταλλεύτηκαν τις γκέλες των Τρικάλων και της Δόξας και απομακρύνθηκαν από αυτούς , ωστόσο είδαν τον Ο.Φ.Η να παραμένει σε απόσταση βολής από την ομάδα της Πάτρας ! Στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στη ’’Βασίλισσα του Βορρά’’ οι ’’ροσονέρι’’ θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους που κρατά από την αγωνιστική και να παραμείνουν απτόητοι στην προνομιούχο πρώτη δυάδα !

Τι εστί Βέροια;
Μπορεί να είναι παράτολμη η πρόβλεψη, ωστόσο ίσως η ομάδα της Ημαθίας είναι η πιο ανίσχυρη από όσες έχουν επισκεφτεί μέχρι τώρα την Αγυιά ! Καμία σχέση με την αίγλη του παρελθόντος και την ομάδα που είχε εδραιωθεί στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου την περασμένη δεκαετία . Οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν παραδομένοι στα διοικητικά και οικονομικά τους προβλήματα , ενώ ο κόσμος της πόλης έχει … γυρίσει την πλάτη στην ομάδα που κάποτε αποτελούσε το καμάρι της μακεδονικής πόλης.

Στο φετινό πρωτάθλημα παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη ’’άχαρη’’ εικόνα, αφού βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις με μόλις 13 πόντους, χωρίς μάλιστα να έχουν παίξει ακόμα με Άρη , ΟΦΗ και Παναχαϊκή, συνεπώς αν δεν κάνουν υπερβάσεις μέχρι το τέλος του γύρου θα κατρακυλήσουν στον πυθμένα της football league !

3 Aγώνες σε 7 ημέρες!!!
Ιδιαίτερα απαιτητική αναμένεται
η συνέχεια του πρωταθλήματος για τους ’’κοκκινόμαυρους’’ , αφού σε διάστημα μιας εβδομάδας θα πρέπει να παίξουν τρία 90λεπτα . Αρχή γενομένης από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Βέροια , ενώ την Τετάρτη υπάρχει η πολύ δύσκολη δοκιμασία στη Λακωνία , απέναντι στην ανεβασμένη Σπάρτη στο πλαίσιο της εμβόλιμης 14ης αγωνιστικής . Τέλος , την επόμενη Κυριακή , πρώτη για τον μήνα Φλεβάρη , ο Πανσερραϊκός θα επισκεφτει΄την Πάτρα σε μια ’’ύπουλη’’ αναμέτρηση που ελλοχεύει κινδύνους !

Χωρις ΤV , όλοι Αγυιά !
Τρεις εβδομάδες χωρίς … Αγυιά μάλλον είναι υπέρ αρκετές ! Οι ’’ροσονέρι’’ επιστρέφουν μπροστά στο κοινό τους και το γεγονός πως η αναμέτρηση δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά ευνοεί στη μαζική προσέλευση κόσμου στην Αγυιά…

Οι τιμές των εισιτηριών θα κυμαίνονται στα 10 ευρώ – με 5 ευρώ είσοδο για μαθητές , φοιτητές και ανέργους - .

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι !

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ