ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

Οι Νέοι τίμησαν τον Σαμιώτη και είπαν αντίο στο 2017...

Στο «5ο Τουρνουά Ν. Σαμιώτης» που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του Αχιλλέα βρέθηκαν οι ομάδες Κ20 και Κ17 της Παναχαϊκής, που συμμετείχαν στην διοργάνωση στη μνήμη του παλιού δημοσιογράφου-παράγοντα...

Οι "ροσονέρι" αγωνίστηκαν στον 1ο ημιτελικό κόντρα στον Δαβουρλή από τον οποίο ηττήθηκαν με 2-0 και αποκλείστηκαν από τον τελικό.

Σύσσωμη η ΠΑΕ και τα μέλη της ακαδημίας στο γήπεδο του Αχιλλέα, έδωσαν το παρών και τίμησαν το τουρνουά, όπως αρμόζει στις μεγάλες ομάδες.

Εκεί βρέθηκαν ο Διευθύνοντας Σύμβουλος Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος παρέλαβε μάλιστα και την αναμνηστική πλακέτα από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑ Δημήτρη Μπαλαφούτη. Ακόμη οι προπονητές Μπάμπης Σπανοσωτηρόπουλος και Κώστας Κραβαριώτης, ο Μιχάλης Γεωργόπουλος (Υπέυθυνος Παναχαΐδας), ο Θοδωρής Σίμας, ο Τάκης Παπαγεωργίου, ο Αποστόλης Βεντουρής κ.α.

Πριν την έναρξη του αγώνα, η ΠΑΕ έδωσε στον Δαβουρλή ευχετήρια κάρτα για τον Μανώλη Μπούρσαλη, την οποία παρέλαβε ο προπονητής των "ροσονέρι" με το όνομα του μύθου της ομάδας, Δημήτρης Ράπτης. Την κάρτα από πλευράς της ομάδας της Παναχαϊκής, παρέδωσε ο Ανδρέας Χριστόπουλος.

Μετά τον αγώνα πάντως, ο Φώτης Παπαπαναγής, μίλησε για αρκετή ώρα με τα παιδιά της ομάδας, λίγο πριν τα αποχαιρετήσει για τη χρονιά που φεύγει...

[message_box title="Ο ΑΓΩΝΑΣ..." color="red"]Α’ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ. ’92 – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Κ20: 2-0 (0-0)
Γκολ
: 18′ Καράμπουλας, 21′ Τελέγκος

«Χτύπησε» στην επανάληψη ο Δαβουρλής και απέκλεισε την Κ20 με δύο γκολ στο β’ 15λεπτο.

Στο α’ ημίχρονο η Παναχαϊκή είχε την υπεροχή και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες με Σταυρόπουλο, Τσερικλό, Σκιαδαρέση και άλλους που από ατυχία και μόνο δεν βρήκαν δίχτυα.

Στο β’ μέρος, ένα λάθος του τερματοφύλακα Μικέ (που συμπτωματικά αγωνιζόταν στον ΚΔ) από την πίεση του Κουμπουρλή, έδωσε την μπάλα στον Καράμπουλα μέσα στην περιοχή και αυτός σε κενή εστία έκανε το 1-0. Λίγο αργότερα ο νεαρός Τελέγκος από κόρνερ του Κούστα, νίκησε συμπαίκτες και αντιπάλους και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις…
Δαβουρλής (Ράπτης): Γιαννικόπουλος, Μανούσος, Κ. Πρέμτος, Σπ. Πρέμτος, Νασόπουλος, Γασπαρινάτος, Ζαφειράκης, Καράμπουλας, Κούστας, Λιμάτσι, Φλωρόπουλος.
Αγωνίστηκαν και οι: Κουμπουρλής, Γουργουρίνης, Ανδρεοσόπουλος, Τελέγκος, Μακρής, Καραπιπέρης.
Παναχαϊκή (Παπαπαναγής): Θωμάς, Στανής, Α. Χριστόπουλος, Αμπάρα, Καρμακόλιας, Σταυρόπουλος, Τσεκούρας, Σκιαδαρέσης, Ψαθογιαννάκης, Π. Χριστόπουλος, Τσερικλός.
Αγωνίστηκαν και οι: Μικές (τερμ.), Μεμάγκα, Παπαχρονόπουλος, Δούβρης, Αποστολόπουλος, Θεοφάνης, Κουνάβης.
Διαιτητές: Κ. Ανδριανός (Ζούλης – Μ. Ανδριανός)…[/message_box]

Οι φωτογραφίες από τα υπόλοιπα παιχνίδια του τουρνουά: ΕΔΩ 

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ