ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Ισοπαλία σαν νίκη στην Καλαμαριά

Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Τα δεδομένα της αναμέτρησης στην Καλαμαριά άλλαξαν με το...καλημέρα των δύο ομάδων ! Η Παναχαϊκή αν και μπήκε με σκοπό να επιβάλλει αυτή το παιχνίδι της , αναγκάστηκε να αναδιοργανώσει τα πλάνα χάρη στη λανθασμένη απόφαση του διαιτητή να αποβάλει στο 7ο λεπτό τον Βρονταρά για χέρι εκτός περιοχής που δεν έγινε ποτέ !

Οι ''κοκκινόμαυροι'' αναγκάστηκαν να παίξουν έναν ολόκληρο αγώνα με παίκτη λιγότερο , με τον Σπανό να... θυσιάζεται για να μπει ο γκολκίπερ Σούλης και τους ''κοκκινόμαυρους'' να βρίσκονται υπό πλήρη τρικυμία , αφού το ματς ''στράβωσε'' πριν καν αρχίσει . Ωστόσο , οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα οφείλουν να δείχνουν χαρακτήρα και οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου απέδειξαν πως διαθέτουν ''μέταλλο'' .

Διότι πολύ απλά έφεραν ξανά το ματς στα μέτρα τους , συμβαδίζοντας με τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν . Έδωσαν δηλαδή στον Απόλλωνα ''γήπεδο'' για να δημιουργήσει , τομέας που οι γηπεδούχοι αποδείχτηκαν ιδιαίτερα κακοί , φλύαροι και μονοδιάστατοι . Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν μαζικά , παρακολουθώντας τους ''Πόντιους'' να αλλάζουν τη μπάλα στο δικό τους μισό , να δημιουργούν ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στα καρέ του Σούλη και παράλληλα να υποπίπτουν σε αρκετά αβίαστα λάθη .

Από τους παίκτες που αγωνίστηκαν δεν υστέρησε κανείς στο αμύντικο κομμάτι , όπου όλοι έπαιξαν ακριβώς σύμφωνα με το πλάνο . Βέβαια , όπως είναι λογικό , το επιθετικό κομμάτι ... παραμελήθηκε , αφού οι ''ροσονέρι'' εκ των πραγμάτων ήταν πολύ δύσκολο με παίχτη λιγότερο από τόσο νωρίς να παίξουν το ίδιο καλά με προηγούμενες αναμετρήσεις ! Παρ'όλα ταύτα , οι ''κοκκινόμαυροι'' στη φάση του 70ου λεπτού θα μπορούσαν να αποδράσουν νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη , αλλά ο Λόπεζ εξουδετέρωσε το κοντινό πλασέ του Χρήστου Ελευθεριάδη .

Κάπως έτσι , η Παναχαϊκή πήρε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θεωρητικά στοχεύει να βρεθεί στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια και ελάχιστες ομάδες θα περάσουν ''ατσαλάκωτοι'' από αυτή την έδρα !

500 χιλιόμετρα για χάρη της ''Πανάχας''
Άξια αναφοράς ήταν και η παρουσία των οπαδών της ομάδας της Πάτρας σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος . Στο γήπεδο του Απόλλωνα βρέθηκαν περίπου 30 πιστοί , οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να εμψυχώνουν την ομάδα , στο τελευταίο παιχνίδι εν έτει 2017 . Mάλιστα ήταν και αυτοί που ακούγονταν συνεχώς , και οι ιαχές τους ακούγονταν και στην τηλεοπτική μετάδοση της ΕΡΤ 3 ! Πλέον , ομάδα και κόσμος ανανεώνουν το ραντεβού για την πρώτη Κυριακή του νέου έτους , απέναντι στον Απόλλων Λάρισας στην Αγυιά .

Υ.Γ.: Περαστικά στον Δημήτρη Γκίνο, καθώς ο τραυματισμός του εκ πρώτης όψεως φάνηκε να είναι σοβαρός. Ας ελπίσουμε να επανέλθει γερός χωρίς προβλήματα !

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καλί, Σαμαράς, Συμελίδης, Γ. Καλαϊτζίδης, Λιόνης (77' Κυβελίδης), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (51' Σωτηράκος), Φωτάκης, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος, Σπανός (10' Σούλης), Ελευθεριάδης (84' Αποστολόπουλος).

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ