ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

"Νερό στο κρασί", για την ΠΓΕ

Όλοι μαζί σε όρκο νίκης

Μετά την καταιγίδα... νηνεμία. Στο έσχατο δυνατό σημείο βρίσκονται οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής, που από την Δευτέρα 28/11 πραγματοποιούν ΑΠΟΧΗ από τις δραστηριότητες της ομάδας. Η αδιαφορία της διοίκησης, η μη τήρηση οποιαδήποτε συμφωνίας και κυρίως η απουσία ανθρώπου στο πλευρό της ομάδας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο τμήμα βόλεϊ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή των προπονήσεων, με τους διοικούντες της ομάδας να καλούν την Τρίτη το βράδυ σε συζήτηση την ομάδα στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, ραντεβού που όμως δεν εξελίχθηκε καλά, αφού υπήρξε διαφωνία...

Χθες, πραγματοποιήθηκαν κάποιες κινήσεις σε ένδειξη καλής θέλησης με πρωτοβουλίες δύο ανθρώπων του Δ.Σ. που είχαν συζήτηση με το τεχνικό τιμ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ να μπουν στην άκρη οι όποιες διαφορές των δύο πλευρών για το καλό της ομάδας και με συζητήσεις -αν χρειαστεί και συνεχώς- να βρεθεί η χρυσή λύση για να μην διαλυθεί η ομάδα βόλεϊ.

Από πλευράς ομάδας, η κίνηση καλής θέλησης είναι να επιστρέψουν κανονικά σήμερα στην προπόνηση και βεβαίως να αγωνιστούν κανονικά κόντρα στον Μίλωνα, το Σάββατο το απόγευμα (6μ.μ.) για την Α2' Βόλεϊ.

Ας ελπίσουμε ότι και η διοίκηση θα κάνει ότι χρειάζεται και θα βρεθεί μια κοινή συνισταμένη, ώστε να μην αντιμετωπίσει ξανά το τμήμα τέτοια προβλήματα.

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ