ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΕΛΑΡΙ (γράφει ο Γιώργος Α.)

Φαβορί ανόδου με... 28 αγωνιστικές

Γεια σας «κοκκινόμαυροι» φίλοι μου.

Σήμερα θα ασχοληθώ με μια ομάδα η οποία είναι στον δρόμο μας. Είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να μας περάσει με τον τρόπο της έχοντας ονομασία, αλλά και σήμα το ερπετό που ξέρει να ξεγλιστράει καλυτέρα από όλα τα ζώα. Φυσικά όλοι καταλάβατε ότι αναφέρομαι στον ΟΦΗ. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ πολύ πίσω, τότε που ποδοσφαιριστές πηγαινοέρχονταν από και προς τον Παναθηναϊκό με ταχύτητα φωτός αλλά στα φρέσκα και 2 χρονιά πριν. Η ομάδα αυτή από την έναρξη του πρωταθλήματος ‘15-16 της Γ’ Κατηγορίας κουβαλούσε μείον βαθμούς από την προηγουμένη σεζόν που με πρόεδρο τον Μαχλά είχε αποχωρήσει το ‘14-15 από την Super League.

Έτρεξε λοιπόν το Πρωτάθλημα 2015-16 και τον Φλεβάρη περίπου του 2016 και ενώ είχαν τρέξει 15 παιχνίδια περίπου αποφάσισαν τα αθλητικά δικαστήρια ότι οι βαθμοί πρέπει να του επιστραφούν. Ένας φουκαράς Φωστήρας στον πρώτο γύρο τερμάτισε με 18 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Δεν ήταν αρκετοί όπως φάνηκε για να ανέβει. Όχι μόνο πηρέ τους βαθμούς πίσω ο ΟΦΗ, αλλά έγινε και κάτι άλλο που γίνεται ΚΑΘΕ χρόνο στην Γ’ Kατηγορία και συγκεκριμένα στον όμιλο που υπάρχουν οι Κρητικές ομάδες με φόβο να γίνει (παράδοση) πλέον. Οπού πήγαινε ο ΟΦΗ στην Κρήτη περνούσε αέρα - πατερά που λεμέ, όταν πήγαιναν οι Αθηναϊκές ομάδες στην Κρήτη μάτωναν. Το μάτωναν, δεν είναι μεταφορικό, κυριολεκτώ. Είναι η χρονιά οπού στην 1η αγωνιστική τότε στο ΕΑΡ - Εθνικός Πειραιώς υπήρχε ο θανάσιμος τραυματισμός του φίλου μου και αιωνίου Εθνικάρα, Κώστα Κατσουλή ο οποίος πέθανε 2 μήνες αργότερα στο νοσοκομείο. Ο ΟΦΗ λοιπόν πέρασε από 4 ομάδες της Κρήτης περιέργως χωρίς απώλειες σοβαρές. Όταν έχεις 4 ομάδες και παίζεις 8 φιλικά μέσα έξω και ο φουκαράς ο Φωστήρας πρέπει να περάσει από συμπληγάδες τότε ο κάθε ΟΦΗ βγαίνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

Σχεδόν το ίδιο έγινε και με την άνοδο πέρυσι του Εργοτέλη, ιδιά συνταγή και εκεί, με θύμα τον Ιωνικό αυτή την φορά, με αποτέλεσμα μεγάλες ομάδες της Αττικής να βουλιάζουν κάθε χρόνο. Φέτος τι έχουμε στην κατηγορία μας; XANIA-ΕΡΓΟΤΕΛΗ-ΟΦΗ. Ήδη το πρώτο παιχνίδι το πηρέ ο ΟΦΗ με περίπατο 2-4 μέσα στον Εργοτέλη.

Κάνετε παρακαλώ τον παρακάτω υπολογισμό. Είναι 34 στροφές - 2 του Αχαρναϊκού=32 – 4 με Χανιά μέσα έξω και Εργοτέλη, πάμε στις 28. Όταν εμείς παίζουμε 32 παιχνίδια και οι άλλοι 28 τότε φαβορί ανόδου μπορείτε να καταλάβετε ποιος είναι.

Εμείς εδώ από την μεριά μας πέρυσι με 2 σωματεία είχαμε καλές σχέσεις.  Η μια ομάδα μας κέρδισε με ακυρωθέν δικό μας γκολ που γελάνε και τα τσιμέντα και η άλλη μας πηρέ 0-0 στην έδρα μας. Καλά έκαναν φυσικά, όπως καλά θα κάνει και ο Αίγιος να παίξει κανονικά την Κυριακή, έτσι πρέπει. Μήπως όμως στις ομάδες της Κρήτης πρέπει να προσθέσω και το Αίγιο αν η άνοδος παιχτεί αναμεσά σε εμάς και τον ΟΦΗ; Μήπως πρέπει τα παιχνίδια του ΟΦΗ να τα μειώσω σε 26; Μήπως ο Τέλης την Κυριακή έδωσε 3 βαθμούς ως δανεικούς εκεί;  Γιατί δεν έφυγε ο προπονητής του οέο;

Ελπίζω αυτό το κρασί που τοποθετώ σήμερα στο κελάρι μας να βγει ξύδι , αν το δείτε  σε 1-2 μήνες να γλυκαίνει τότε την κάτσαμε την βάρκα κύριοι....

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ