ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

Δαβουρλής Κ. '92: "Η Παναχαϊκή απέδειξε πως είναι μια ομάδα που κοσμεί το ποδόσφαιρο"

Μια ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Δαβουρλή Κ. '92 προς την ΠΑΕ Παναχαϊκή, για την εν γένει στάση της στον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας Μανώλη Μπούρσαλη. Η ομάδα που φέρει το όνομα του μεγαλύτερου μύθου της ομάδας, του Κώστα Δαβουρλή, με λόγια καρδιάς ευχαριστεί την "κοκκινόμαυρη" ΠΑΕ για όλα όσα έπραξε από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα...

Αναλυτικά...

Το Δ.Σ. του Δαβουρλή Κ. '92 θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Παναχαϊκή για το ενδιαφέρον που επέδειξε μετά τον τραυματισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή μας Μπούρσαλη Μανώλη στον αγώνα U20 της περασμένης εβδομάδας ανάμεσα στον Δαβουρλή Κ. '92 και την ομαδα Νέων της Παναχαϊκής.

Ο προπονητής, η ομάδα και μέλη της διοίκησης της Παναχαϊκής έδειξαν το αμέριστο ενδιαφέρον και υποστήριξη στο δυσάρεστο συμβάν.

Οι πραγματικά μεγάλες ομάδες φαίνονται εκτός γηπέδων και πιστεύουμε πως η Παναχαϊκή με την υποδειγματική συμπεριφορά που επέδειξε, το ήθος και την άμιλλα που αποπνέει είναι μία ομάδα που κοσμεί το ποδόσφαιρο της πόλης μας και ταυτίζεται με την δική μας φιλοσοφία.

Η αφιέρωση της νίκης επ;i της ομάδας νέων του Παναιγιαλίου στον τραυματία Μανώλη και η εξ’ όλοκλήρου αποθεραπεία του από την ΠΑΕ Παναχαική δίνει την ψυχική αλλα και ειδική δύναμη στον Μανώλη να είναι και πάλι μαζί μας.

Ξεχωριστό, μεγάλο ευχαριστώ στον Τάκη ο οποίος όχι μόνο παρείχε ηθική υποστήριξη στον νεαρό ποδοσφαιριστή και στην οικογένεια του, αλλά ανέλαβε και τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης που υποβλήθηκε ο ποδοσφαίριστης μας.

Τακη ευχαριστούμε

Το Δ.Σ ΤΟΥ
ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ. '92

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ