ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το νέο στραπάτσο έφερε σύννεφα (Photos)

Ιδιαίτερο προβληματισμό και πολλά σύννεφα, έφερε η 3η ήττα (και 2η σερί ήττα) της μπασκετικής Παναχαϊκής, η οποία την Κυριακή το μεσημέρι στην Αγυιά, στην 10η αγωνιστική της Α1' ΕΣΚΑ-Η, ηττήθηκε από το Ληξούρι με 58-54 και ξύπνησε αρνητικές μνήμες στους φίλους της ομάδας, που επί χρόνια βλέπουν την ομάδα μπάσκετ να ξεκινάει τη χρονιά με πολλά όνειρα για άνοδο στην Γ' Εθνική και να αποτυγχάνει κάθε χρονιά, είτε στους τελικούς, είτε νωρίτερα.

Βέβαια, φέτος, υπήρξε "ξερίζωμα" και δημιουργία από την αρχή, μιας νέας ομάδας υπό τις οδηγίες του Αλέκου Πολυδωρόπουλου, ο οποίος όπως έχει ξεκαθαρίσει, έχει ως στόχο την "γέννηση" μιας καινούργιας ομάδας όχι απλά για το σήμερα αλλά και για το... αύριο. Με την έλευση του Καπερώνη, του Ρέλλα και των υπολοίπων παιδιών, δημιουργήθηκε ένα ρόστερ με πολλές δυνατότητες, αλλά χωρίς ομοιογένεια, αφού μιλάμε για ούτε λίγο ούτε πολύ 8 παίκτες (Καπερώνης, Ξούλος, Ρέλλας, Διαμαντόπουλος, Παλλαδινός, Παπαγεωργίου, Λιβιεράτος, Παπακώστας), αλλά η αλήθεια είναι πως ακόμη και τώρα, παρά την ενίσχυση των Νησιωτών (Κεφαλονιά, Ληξούρι, Ζάκυνθος), κανείς δεν περίμενε η Πατρινή ομάδα να έχει 3-7 στο ξεκίνημα και νίκες με κακό πρόσωπο.

Αυτό που προβληματίζει περισσότερο, είναι ότι φέτος που πραγματικά δημιουργήθηκε κάτι σωστό, αφού ο Πολυδωρόπουλος επί μια 10ετια στον Γλαύκο έδειξε την ταυτότητα του και την μπασκετική φιλοσοφία του, που αποδεδειγμένα είναι υψηλής ποιότητας με "plays" που κάθε μπασκετόφιλος απολαμβάνει, η γκρίνια άρχισε από νωρίς.

Μετά την ήττα από τον ΝΕΟΛ, όπως κάθε σωστός προπονητής θα έκανε, ο Πολυδωρόπουλος πήρε πάνω του την ευθύνη της ήττας και προστάτεψε την ομάδα, σε αντίθεση με παλαιότερους προπονητές που έβγαζαν στη "σέντρα" τους παίκτες ως υπαίτιους σε κάθε στραβό αποτέλεσμα. Πάντως, αρχική τυφλή εμπιστοσύνη της διοίκησης στον έμπειρο κόουτς φαίνεται να έχει αποκτήσει ρήγματα.

Βέβαια ακόμη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα και οι χρονιές που πέρασαν έδειξαν ότι όλα κρίνονται στα "Play-Off". Οπότε παρά τις διαφωνίες ή την απογοήτευση, ας δώσουμε πρώτα εμπιστοσύνη στην ομάδα και ας εξαντλήσουμε τα περιθώρια. Ταμείο θα κάνουμε στό τέλος.

ΥΓ: Κύριε Σεμιτέκολο, πρόεδρε της Ερασιτεχνικής, φαντάζομαι πάλι γράφουμε "ΜΑΛΑΚΙΕΣ", όπως και πέρυσι μετά τους τελικούς με την ΕΑΠ, αλλά και γενικότερα, όπως μας είπατε, σωστά; Ποιος εκτίθετε άραγε με την απουσία θέσης της Ερασιτεχνικής; ΕΜΕΙΣ ή ΕΣΕΙΣ;  

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ