ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

"Κοκκινόμαυρη" άφιξη στο Ηράκλειο...

Στη Κρήτη και την πόλη του Ηρακλείου βρίσκετε από το μεσημέρι της Παρασκευής η Παναχαϊκή, που λίγο πριν τις 2 έφτασε αεροπορικώς στην πρωτούσα του νησιού, για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ για την αγωνιστική της Football League.

Η πτήση στην οποία επιβιβάστηκαν οι «κοκκινόμαυροι» ήταν καλή αφού κάτι τέτοιο το επέτρεψε ο ηλιόλουστος καιρός τόσο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όσο και στο Ηράκλειο, όπου αφίχθη η αποστολή.

Οι «κοκκινόμαυροι» κατέλυσαν πριν από λίγο σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου, ενώ νωρίς το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο γήπεδο του Ηροδότου.

[message_box title="Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ..." color="red"]Χωρίς προβλήματα πλην του τιμωρημένου Λουμπαρδέα, ταξίδεψε η "κοκκινόμαυρη" αποστολή στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ.

Από τον προπονητή της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βρονταράς, Χαλκιάς, Σούλης, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Αποστολόπουλος, Γκίνο, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Φουρλάνος, Στεργίδης, Μωραΐτης, Σωτηράκος, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Σπανός, Αργυρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Αντωνακόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκέσιος, Μαστραντωνάκης, Κυνηγόπουλος, Μπαμπούνης και Μπούτιβας.

Στην αποστολή επίσης δεν συμπεριελήφθησαν οι τραυματίες Μπιτσάκος (πρόσφατα χειρουργημένος) και Αγουρίδης (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα), Μασούρας (ενοχλήσεις) και Λουμπαρδέας (τιμωρημένος).[/message_box]

ΕΦΤΑΣΕ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΛίγο πριν τις 2 το μεσημέρι έφτασε αεροπορικώς η αποστολή της Παναχαϊκής στο Ηράκλειο...

Gepostet von ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 am Freitag, 8. Dezember 2017

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ