ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

''Φτιαγμένη για τέτοια παιχνίδια''

Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

To παιχνίδι στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' για την Παναχαϊκή μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ως ''εκτός υπολογισμών'' . Οι ''κοκκινόμαυροι'' γνώριζαν εκ προοιμίου πως αντιμετώπιζαν μακριά απο το γήπεδο τους το ''ακλόνητο'' φαβορί για την άνοδο , την καλύτερη ομάδα από άποψης πρεστίζ , λαοφιλίας και έμψυχου δυναμικού . Και κανένας από το ''κοκκινομαυρο στρατοπεδο'' δεν αντιμετώπιζε το ματς ως ''Must win'' . Aλλωστε, ελάχιστες θα είναι οι ομάδες που θα μπορέσουν να ανακόψουν φετος τους ''κιτρίνους'' στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο , οι Πατρινοί έδειξαν πως όχι μόνο δεν έχουν κανένα φόβο απέναντι σε αυτό το βελινεκές , αντιθέτως είναι ικανοί για μεγάλα αποτελέσματα ακόμα και μακριά από την Αγυιά . Kαι χθες αργά το βράδυ η αποστολή γύρισε στα πάτρεια εδάφη με την πίκρα της ήττας , σε μια ''μάχη'' που η εικόνα , ειδικά στο πρώτο μέρος έδειχνε αδιαμφισβήτητα Παναχαϊκή ! Είσοδος στο ματς με περίσσιο θράσσος , γκολ από πολύ νωρίς με υπεροχη προσπάθεια του Μωραΐτη , σωστά τρεξίματα , τρομερή κυλοφορία μπάλας , έκαναν τους Πατρινούς να ονειρεύονται - και δικαιολογημένα - αποτέλεσμα . Ο Άρης είχε τα ξεσπασματά του , ωστόσο σκόραρε δύο φορές κόντρα στη ροή του αγώνα , εκεί δηλαδή που οι ''κοκκινομαυροι'' δε δέχονταν ιδιαίτερη πίεση και ήλεγχαν το ματς και αυτό σίγουρα πληγωνει τους ''ροσονέρι'' που έμοιαζαν ικανοί να φύγουν με βαθμολογικό κέρδος από μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα . Αναλογες εμφανίσεις , καλύτερα αποτελέσματα !

Χθες ήταν μονο η αρχή ενός τρομερά δύσκολου προγράμματος για τους ''κοκκινόμαυρους'' πάντως . Και αν το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναικό την Τετάρτη το βράδυ φαντάζει πιο πολύ σαν ματς - γιορτή και ευκαιρία να μαζευτεί πολύς κοσμος στην Αγυιά , τα δύο επόμενα ματς για τη football league με Δόξα εντός και ΟΦΗ στο ''Γεντί Κουλέ'' μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν ''τελικοί'' , όπου θα οριοθετηθούν σε μεγάλο βαθμό οι στόχοι της ομάδας , αφού αν το πρόσημο είναι θετικό , η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου , παραμένοντας ψηλά και έχοντας φέρει εις πέραν μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων , θα δικαιούται να γλυκοκοιταει τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στη Super League !

Υ.Γ. 1: Συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη για την εικόνα που βγάζει στην εξέδρα , πάνω από τον μέσο όρο και της Σουπερ Λιγκ
Υ.Γ. 2: Ολοι γήπεδο στα δυο εντος με Παναθηναϊκό και Δοξα Δράμας !!!

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ