ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Να δείξει την υπεροχή της...

Έχοντας το απόλυτο και με το μυαλό στα επόμενο σετ αγώνων που είναι "φωτιά" (Άρης, Δόξα, ΟΦΗ, Αίγιο), η Παναχαϊκή υποδέχεται τον Κισσαμικό στην Αγυιά, στην 4η Αγωνιστική της «Football League» και η νίκη είναι κάτι παραπάνω από αυτοσκοπός...

Ο Οφρυδόπουλος και οι παίκτες του θέλουν μπροστά στο κοινό τους ακόμη μια παράσταση, μια όμορφη Κυριακή και μια νίκη και το "PgeOle" θα είναι όπως πάντα εκεί...

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...
Διαιτητής: Νίκος Πουλημάς (ΣΔΠ Κέρκυρας)...
Βοηθός: Σοφία Αθανασοπούλου (ΣΔΠ Μεσσηνίας)...
Βοηθό: Θεοχάρης Σκορδίλης (ΣΔΠ Κέρκυρας)...
4ος: Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας  (ΣΔΠ Θεσπρωτίας)...

[message_box title="ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ..." color="red"]Με τον περσινό MVP να βρίσκεται ακόμη σε στάδιο... επιστροφής στη δράση, η Παναχαϊκή ετοιμαζεται για το σημερινό ματς με τους Κρητικούς.

Από τον προπονητή της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βρονταράς, Χαλκιάς, Πολίμος, Μπουτζίκος. Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Φουρλάνος, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Μασούρας, Στεργίδης, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Γκέσιος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κωνσταντακόπουλος, Πολυχρόνης, Μπούτιβας, Αγουρίδης, Μπαμπούνης, Αντωνακόπουλος, Μαστραντωνάκης και Σπανός.

Στην αποστολή επίσης δεν συμπεριελήφθησαν οι Σούλης (σε στάδιο αποθεραπείας), Ελευθεριάδης (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) και Μπιτσάκος που πρόσφατα χειρουργήθηκε.

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής από το απόγευμα του Σαββάτου αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο «ΤΖΑΚΙ».[/message_box]

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ...
ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι φίλοι της ομάδας που θα βρεθούν στην εξέδρα της Αγυιάς. Όπως γράψαμε και εδώ, υπάρχει τεράστιος κίνδυνος τιμωρίας και ήδη έχουν τυπωθεί ενημερωτικά φυλλάδια που εφιστούν την προσοχή των "ροσονέρι" οπαδών, ώστε να μην χρειαστεί να δώσει η ομάδα αγώνα χωρίς τον κόσμο της (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

[message_box title="Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΠΛΕ" color="blue"]Από το Σάββατο βρίσκεται στην Πάτρα η αποστολή των Χανίων-Κισσαμικού, που μάλιστα προπονήθηκε στο γήπεδο του Αχιλλέα, με τον τεχνικό της ομάδας της Κρήτης να μην υπολογίζει στον Παντελάκη που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του μένοντας εκτός αποστολής.

Διαθέσιμοι για το σημερινό ματς είναι οι: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Τόλι, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σάλιακας, Σελινιωτάκης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Λεμονής, Βρεττός, Νικόλτσης, Αποστολίδης, Ξύδας, Λέο, Ντάγκρας.[/message_box]

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ