ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

"Σκοπός μας, μία ακαδημία σε σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα"

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου των Ακαδημιών της Παναχαϊκής στο Επιμελητήριο Αχαΐας...

Στο πάνελ βρέθηκαν ο υπεύθυνος ακαδημιών Φώτης Παπαπαναγής, ο Κώστας Κατσουράνης, ο Φίλιππος Ανδρεόπουλος, ο υπεύθυνος της Παναχαΐδας Μιχάλης Γεωργόπουλος, ενώ ακόμη παραβρίσκονται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κων/νος Μπακαλάρος, ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο Αποστόλης Βεντουρής και πολλοί ακόμη...

Οι τοποθετήσεις ξεκίνησαν με ένα καλοσώρισμα από τον Γιώργο Αποστολόπουλο, πριν πάρει το λόγο ο Κώστας Κατσουράνης: "Μέσα από τις ακαδημίες θέλουμε να φτιάξουμε καλούς ανθρώπους, αλλά και φίλαθλους της ομάδας. Αν θα παίξουν μπάλα, είναι θέμα του Φώτη. Έχει δύσκολο έργο και είναι δουλειά του να βρει κατάλληλους παίκτες και να στελεχώσουμε την ομάδα μελλοντικά μόνο από Πατρινούς. Όλα είναι θέμα οργάνωσης, κυρίως στους αγωνιστικούς χώρους, αν βρούμε λύσεις με τα γήπεδα τότε ο Φώτης ξέρει τι θα κάνει. Έχει δίπλα του κατάλληλους ανθρώπους, μπορούν να γίνουν πράγματα που δεν έχουν φανεί στην πόλη τόσα χρόνια. Αν πετύχουμε θα το πιστωθεί η διοίκηση γιατί θα μας έχει διαθέσει τα κατάλληλα μέσα και εφόδια. Μεγάλος μας στόχος είναι μία Παναχαϊκή με Πατρινούς ποδοσφαιριστές"

Παπαπαναγής: "Είμαι εδώ για να υπηρετήσω το όραμα του Κατσουράνη, που είναι από τους λίγους παλαίμαχους που γύρισε να βοηθήσει την ομάδα που τον ανέδειξε. Αν γινόταν αυτό κατά κόρον, θα είχαμε βοηθήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον συγχαίρω ιδιαιτέρως για αυτή την προσπάθεια. Το όραμα του Κατσουράνη, είναι όραμα της Συμμαχίας και από τα μέσα Αυγούστου έγινε και δικό μου όραμα. Δηλαδή να επανέρθει η Παναχαϊκή εκεί που είναι η θέση της, μια καλή ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μία ακαδημία σε σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα. Όραμά μας είναι να έχουμε παίκτες που θα παίξουν στην πρώτη ομάδα και μετέπειτα θα μεταγραφούν σε συλλόγους. Θέλουμε πάνω απ’όλα θα δημιουργήσουμε σωστούς χαρακτήρες με αρχές και φυσικά φιλάθλους της ομάδας. Η Παναχαϊκή πρέπει να τροφοδοτεί με παίκτες το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, γιατί δεν είναι δυνατόν όλοι όσοι θα περάσουν από εμάς να παίξουν επαγγελματικά. Θέλουμε να διαπαιδαγωγήσουμε τα παιδιά μέσα από το ποδόσφαιρο και φυσικά είμαστε ανοικτοί σε συνεργασίες με άλλες ακαδημίες. Αν το θέλουν είναι ευχαρίστησή μας να τις βοηθήσουμε."

Ακολούθησε η παρουσίαση του πλάνου της ακαδημίας από το νέο υπεύθυνο...

Επιμέρους κάποιες ατάκες του Παπαπαναγή...

"Άλλο πράγμα η ακαδημίες των ΠΑΕ και οι υπόλοιπες ακαδημίες."

"Πρέπει να βρούμε τους 12 καλύτερους παίκτες στην Πάτρα σε όλες της ηλικίες. Έτσι φτιάχνεις αγωνιστικό τμήμα."

"Στον μαζικό αθλητισμό θα ηγηθεί ο κ. Μιχάλης Γεωργόπουλος. Στο αγωνιστικό θα ηγηθώ εγώ."

"Διαισθάνομαι πόσο μεγάλο brand name έχει ο σύλλογος. Από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας και ας είναι... λαβωμένος"

"Θα εκπλαγείτε σε πόσα πολιτιστικά πράγματα θα συμμετάσχει η ακαδημία μας"

"Θα έχουμε μαζί μας και κάποιους από τους συνεργάτες του κ. Οφρυδόπουλου. Ο Κόμπλας θα είναι ο κρίκος μεταξύ α' ομάδας και Κ20"

"Σε περίπου 15 μέρες θα είναι έτοιμη η Αγυιά.Έχουμε ξεκινήσει προπονήσεις στην Οβρυά, ενώ θα νοικιάσουμε ακόμη ένα γήπεδο. Στα σχέδια είναι η δημιουργία προπονητικού κέντρου."

"Στόχος είναι να γίνει και γυναικεία ομάδα"...!!!

"Ομάδες της πόλης θα λειτουργούν σαν δίκτυο της Παναχαϊκής και σε αυτό είμαστε σε συννενόηση και με την ΕΠΣΑ"

"Ζηλεύω τους Άγγλους που δεν φεύγουν από το πρώτο καταστατικό"

"Δεν έχει σημασία τι κατηγορία παίζει η ομάδα. Η φανέλα είναι πολύ βαριά και κάποιοι ίσως δεν μπορέσανε να την σηκώσουν, και αγωνιστικά και διοικητικά"

"Κάτι κάνουμε λάθος στην Πάτρα. Η πόλη έχει μεγάλες δυνατότητες"

Πόση υπομονή για να τα δούμε αυτά;
"Φέτος μόνο 2 ομάδες. Στο πρωτάθλημα Κ19 δεν ξέρουμε καν να θα γίνει. Μαζέψαμε κάποια παιδιά που αφορά κυρίως 2001 και έπειτα. Αυτή η χρονιά δεν ήξερα κανέναν. Δεν είχα το χρόνο να είναι επιλογές που έχουν αξιολογηθεί. Η χρονιά θα αναλωθεί να δημιουργήσουμε μια αξιοκρατική διαδικασία για να έχουμε τους καλύτερους 12 ανά ηλικία. Δεν είναι η τελική μορφή αυτή. Δεν υπάρχει προπονητικό σχέδιο κάτω από 3 χρόνια όπως είπε και ο Βενγκέρ"...

Πως και η επιλογή να αφήσετε τον Ολυμπιακό για έναν νέο τελείως πρότζεκτ, νέαπόλη κ.ο.κ;
"Η εσωτερική μου ανάγκη για δημιουργία. Δεν είχα πλέον φλόγα στον Ολυμπιακό"...

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ