ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

Στην... εκκίνηση η Κ19 - Σήμερα η πρώτη στην Οβρυά (!)

Η επιστροφή του... αγαπημένου μας τμήματος είναι γεγονός. Η Κ19 της Παναχαϊκής ετοιμάζεται και από σήμερα, θα πάρει σάρκα και οστά και στο γήπεδο, αφού το μεσημέρι θα γίνει η πρώτη της ομάδας...

Ο Φώτης Παπαπαναγής έχει κάνει αγώνα δρόμου εδώ και δύο εβδομάδες που βρίσκεται στην Πάτρα και επιτέλος φτάσαμε στο σημείο να ξεκινήσουν οι μικροί «κοκκινόμαυροι» της Παναχαϊκής.

Την Παρασκευή έγινε η πρώτη συνάντηση γνωριμίας για τους παίκτες και το επιτελείο, με περίπου 25 άτομα να δίνουν το "παρών", ενώ την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκαν εργομετρικά, σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα που πρώτη φορά έλαβαν χώρα για την Πατρινή ομάδα.

Στο υπάρχον ρόστερ, πέρα από αυτούς που έχουν ανακοινωθεί, δηλαδή τους Αμπάρα, Βαρσαμίδη και Βασάρα, υπάρχουν αρκετοί Πατρινοί. Ο Ραφαήλ Σκιαδαρέσης ξεχωρίζει, μαζί με τους Βουλδή, Χριστόπουλο και Κυρίτση, ενώ όπως μάθαμε, μέλη της Κ19 θα αποτελούν και οι Παπασπυρόπουλος και Βετούλας από τον Ατρόμητο Πατρών.

Σίγουρα στην σημερινή προπόνηση θα μάθουμε πολλά περισσότερα και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι που θα στελεχώνουν το ρόστερ, που δεν θα είναι μόνο Αχαιοί... Την Παρασκευή έγινε και φωτογράφιση των παικτών, που θα έχουν την δική του "γωνιά" στο επίσημο σάιτ της Παναχαϊκής, ενώ σε καθημερινή βάση υπάρχει επικοινωνία με τις ακαδημίες της πόλης που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με την ομάδα (έγινε και σχετική συνάντηση πριν δύο εβδομάδες)...

Τέλος, περιμένουμε αυτές τις μέρες και την επίσημη συνέντευξη τύπου από τους Παπαπαναγή και Κατσουράνη...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ