ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

"Στηρίζουμε τον Δημήτρη"...

Την άσχημη πλευρά της... μοίρας, βιώνει εδώ και ένα μήνα ο πυγμάχος της Παναχαϊκής Δημήτρης Κώστας, που στο κόμβο Κουρτέσι είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα...

Για την οικονομική του ενίσχυση λοιπόν, η πυγμαχική Παναχαϊκή διοργανώνει αύριο μια ξεχωριστή εκδήλωση, ώστε να μην χρειαστεί πατερίτσες ή οτιδήποτε πρόσθετο.

Την Τετάρτη 6.9.2017, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα πυγμαχίας θα λάβει χώρα αυτή η ξεχωριστή ... προπόνηση που έχει καλό σκοπό.

Μαζί τους θα βρίσκονται και οι «Nortenos Patras» που εμπράκτως στηρίζουν και το πυγμαχικό τμήμα σε κάθε του δράση όλα τα χρόνια της ύπαρξης τους.

Διαβάστε το ποστάρισμα του Νίκου Πλέα, του προπονητή της ομάδας, στην προσωπική του σελίδα του f/b:

Είναι ο πρωταθλητής μας …!!! Είναι αυτός που κάποτε είπε δημόσια είμαι υπερήφανος που είμαι στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ !!!
Όλοι την ΤΕΤΑΡΤΗ 6-9-2017 6:00 μ.μ στην αίθουσα πυγμαχίας με τα γάντια μας ,με την κάσκα μας και την ανθρωπιά μας (ότι μπορεί ο καθένας) παλεύουμε στο ρινγκ της ζωής για τον Δημήτρη μας.
Εμείς είμαστε αυτοί που θα βάλουμε τους κανόνες της μοίρας και θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, για να της δείξουμε ότι οι πυγμάχοι της Παναχαϊκής δεν είναι μόνοι τους στις δύσκολες στιγμές !!!
Δεν σημαίνει επειδή η μοίρα πολλές φορές κάνει το δικό της παιχνίδι και δεν είναι στο χέρι μας να την αλλάξουμε θα την αφήσουμε να μας νικήσει .
Την Τετάρτη 6-9-2017 εμείς θα βάλουμε τους κανόνες του παιχνιδιού …όλοι στην αίθουσα πυγμαχίας της Παναχαϊκής νέοι και παλαιοί αθλητές, φίλοι ,γονείς και φίλαθλοι της ομάδος και οποιοσδήποτε άλλος θέλει να κάνει προπόνηση μαζί μας , θα ανέβει στο ρινγκ για τον δικό μας …τον Δημήτρη προκειμένου να στηρίξουμε τον αγώνα του με οποιαδήποτε οικονομική ικανότητα έχει ο καθένας μας και να του δείξουμε ότι η ομάδα σου ,οι φίλοι σου , οι συναθλητές σου είναι μαζί σου και τολμάνε να τα βάλουν με την μοίρα σου...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ