ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Αναχωρεί για... χτίσιμο (!)

Για το ιδανικό θέρετρο του Νομού Ευρυτανίας θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας η Παναχαϊκή, που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι ενόψει της νέας σεζόν που θα την βρει και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες και την "Football League"...

Στο όρος Βελούχι λοιπόν, για 20 ημέρες, θα δημιουργηθεί η νέα Παναχαϊκή, που με ματιά σε πρότυπα "μπέμπηδων", σαν άλλος Άγιαξ ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του παρελθόντος, με νεαρά παιδιά και μέσο ορο περίπου τα 23 χρόνια...

Επικεφαλής της "κοκκινόμαυρης" αποστολής θα είναι ο Γενικός Αρχηγός Τάκης Κυριακόπουλος, ενώ μαζί του θα είναι 15 άτομα τεχνικό και βοηθητικό προσωπικό (!!!)

Όσον αφορά το ρόστερ, αυτό περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή 25 ποδοσφαιριστές που θα μεταβούν στο Καρπενήσι και είναι οι:

Βρονταράς, Β. Σούλης, Χαλκιάς, Μακρυδημήτρης, Αργυρόπουλος, Γκίνο, Κωνσταντακόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μπιτσάκος, Σπανός, Πολίμος, Πατάπης, Πολυχρόνης, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης, Μπαμπούνης, Αγουρίδης, Μασούρας, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μουστακόπουλος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος.

Λόγω ενοχλήσεων, στην προπόνηση της Παρασκευής, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Καρπενήσι ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μπούτιβας ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα τις επόμενες μέρες.

Η ομάδα θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Μοντάνα» ενώ για το απόγευμα της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου.

4 Σχόλια

4 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ