ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

..."Να χτίσουμε έναν σύγχρονο ποδοσφαιρικό Οργανισμό"

Μετά την Ερασιτεχνική και η Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την θετική έκβαση της υπόθεσης των χρεών...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ...

Η ψήφιση της σχετικής τροπολογίας από τη Βουλή, που ανοίγει το δρόμο για τη σύσταση νέας ΠΑΕ απαλλαγμένης από τα βάρη που είχε η παλιά ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη και ένα καθοριστικό βήμα για μια ελπιδοφόρα πορεία της αγαπημένης μας Ομάδας, στις επαγγελματικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαμορφώνονται πλέον οι προϋποθέσεις για να χτίσουμε έναν σύγχρονο ποδοσφαιρικό Οργανισμό σε Ευρωπαϊκά πρότυπα, όπως άλλωστε ήταν το όραμά μας από τον περασμένο Αύγουστο, όταν αναλάβαμε να ανακόψουμε την καταστροφική πορεία της Παναχαϊκής.

Μέσα σε 10 μήνες, έγιναν πολλά:

· Με επικεφαλής τον Κώστα Κατσουράνη, δημιουργήσαμε από το μηδέν μια Ομάδα με υπόληψη και κύρος, η οποία μάλιστα στέφθηκε Πρωταθλήτρια και επέστρεψε στη football leaque.

· Καταγράψαμε μια διαφορετική αντίληψη από αυτή που κυριαρχεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, αρνούμενοι το ρόλο του «παράγοντα» και αφήνοντας τα ικανά στελέχη που αποτελούσαν το προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστές να κάνουν χωρίς την παραμικρή παρέμβαση τη δουλειά τους.

· Θέσαμε τις βάσεις μιας διοικητικής οργάνωσης και λειτουργίας που απαντά στις σύγχρονες απαιτήσεις του σύγχρονου και υγιούς ποδοσφαίρου.

· Πείσαμε την Πολιτεία για το ηθικό και δίκαιο του αιτήματός μας, σχετικά με τη διευθέτηση των χρεών της παλιάς ΠΑΕ. Ποτέ δεν ζητήσαμε διαγραφή χρεών, αλλά καταλογισμό των οφειλών σε αυτούς που τις δημιούργησαν, αναλαμβάνοντας την ευθύνη και τη δέσμευση η νέα ΠΑΕ να είναι μια υγιής Ποδοσφαιρική Εταιρία που δεν θα δημιουργήσει νέα βάρη.

Πλέον, προχωράμε στο επόμενο βήμα που είναι η σύσταση της νέας ΠΑΕ, έχοντας πάντα ως όραμα τη δημιουργία ενός σύγχρονου ποδοσφαιρικού Οργανισμού που θα λειτουργεί με Ευρωπαϊκά πρότυπα, οδηγώντας την αγαπημένη μας Παναχαϊκή στη θέση που της ανήκει, δηλαδή πρωταγωνίστρια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Ξέρουμε ότι η προσπάθεια δεν είναι εύκολη, απαιτείται υπομονή και επιμονή και είναι μια προσπάθεια συλλογική στην οποία είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι έχουν το ίδιο όραμα.

Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι είναι δυνατόν, μέσα στο δύσκολο περιβάλλον που ζούμε λόγω της οικονομικής κρίσης, για να ξαναδούμε την Παναχαϊκή όπως την ονειρευόμαστε όλοι.

Θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στην Πολιτεία και ιδιαίτερα στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη που συνέταξε και εισήγαγε στη Βουλή την νομοθετική ρύθμιση. Επίσης τον συμπατριώτη μας Πάνο Σκούτα, Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ. Νίκου Παππά, καθώς και τους βουλευτές της συμπολίτευσης κ. Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστα Σπαρτινό και Ανδρέα Ριζούλη για την καθοριστική τους συμβολή στην νομοθετική διευθέτηση του θέματος, συμμετέχοντας σε συσκέψεις και συναντήσεις με αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες.

Ακόμα, ευχαριστούμε τους Αχαιούς βουλευτές της αντιπολίτευσης Ανδρέα Κατσανιώτη, Ιάσωνα Φωτήλα, Θέοδωρο Παπαθεοδώρου και τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, καθώς και την τομεάρχη Αθλητισμού της ΝΔ κ. Άννα Καραμανλή για την σημαντική υποστήριξη που προσέφεραν.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου που ψήφισαν το σχετικό νομοθέτημα.

Κυρίως ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους χιλιάδες φιλάθλους της Ομάδας μας, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό μας, στηρίζοντας την προσπάθεια για την αναγέννηση της Παναχαϊκής.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ