ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Μάχη γοήτρου... στα τρελά-νερά

Το προτελευταίο της ματς στα χωράφια της Γ' Εθνικής δίνει την Κυριακή η Παναχαϊκή, που την Κυριακή 14/5 στις 5 το απόγευμα φιλοξενείται από την Χαλκίδα στην ομώνυμη πόλη, στην 29η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής...

Η Παναχαϊκή θα παίξει για την ιστορία της και το όνομα της και γι' αυτό ταξίδεψε με όλα της τα όπλα στην πόλη της Εύβοιας...

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...
Διαιτητής: Μπακογιάννης (ΣΔΠ Αθηνών)...
Βοηθοί: Νικολάου - Τσαλίκης (ΣΔΠ Αθηνών)...

[message_box title="Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ..." color="red"]Ανακοινώθηκε το μεσημέρι η αποστολή της Παναχαϊκής για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι (17.00) στην Χαλκίδα με την ομώνυμη ομάδα.

Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε να πάρει μαζί του τους εξής παίκτες:
Βρονταράς, Σούλης Β., Βλάχος, Αδαμόπουλος, Πολίμος, Τσαφταρίδης, Λουμπαρδέας, Σούλης Στ., Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Γκίνο, Σπανός, Ελευθεριάδης, Σιαλμάς, Στεργίδης, Μαστραντωνάκης, Μωραΐτης, Κωνσταντακόπουλος, Αργυρόπουλος.

Εκτός αγωνιστικών πλάνων του προπονητή για τον συγκεκριμένο αγώνα έμειναν οι: Δημητρίου, Γεωργαντόπουλος, Πολυχρόνης, Χαλκιάς και Κωνσταντινίδης.

Ο Γιάννης Μπουρλάκης έμεινε εκτός αποστολής καθώς μεθαύριο Δευτέρα παρουσιάζεται στην Τρίπολη προκειμένου να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στην Αγυιά και στις 15.30 το μεσημέρι αναχώρησαν οδικώς από το γήπεδο, με αρχηγό της αποστολής τον Τάκη Κυριακόπουλο, για την Χαλκίδα όπου θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.[/message_box]

LIVE TV από το telesport.gr και το κανάλι 1...

[message_box title="ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ Η ΧΑΛΚΙΔΑ..." color="red"]Σαν την μεγαλύτερη γιορτή της χρονιάς βλέπει το ματς με την Παναχαϊκή η Χαλκίδα που κάλεσε όλο τον κόσμο της περιοχής για το παιχνίδι κόντρα στους πρωταθλητές...!!!

«Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ, ευχαριστούν τον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας, την Ε.Π.Σ. Εύβοιας, την Διρφυακή Ένωση, τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, τους μαθητές των σχολείων και όλον τον φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας αλλά και όλης της Εύβοιας που γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και μας βοήθησαν ουσιαστικά με την παρουσία τους!

Η στήριξη του κόσμου, αποτελεί για εμάς ψήφο εμπιστοσύνης για όλη τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά στο γήπεδο αλλά και εξωαγωνιστικά.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, σε ένα παιχνίδι – γιορτή για όλους μας!

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ»[/message_box]

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ