ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Δύο Κυρίες για μία... κούπα (!)

Εκπροσωπούν δύο περιοχές στον ίδιο Νομό και προς τεράστια τιμή της δεύτερης, βάζει το ταβάνι της κάτω από την πρώτη... Σας μπέρδεψα; Παναχαϊκή και Αχαϊκή κοντράρονται στον μεγάλο τελικό του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, το απόγευμα της Τετάρτης (5μ.μ.), με στόχο το τρόπαιο και την πρόκριση στον ημιτελικό, εκεί που περιμένουν ένας εκ των Κηφισιάς/Ατσαλένιο...

Το πρώτο σχόλιο έχει να κάνει με το ότι η Αχαϊκή είναι ίσως η μοναδική ομάδα στο Νομό Αχαΐας που αναγνωρίζει πως η κορυφαία ομάδα ήταν, είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ η Παναχαϊκή (!!!) και τα όνειρα της έχουν ταβάνι την Β' Εθνική... Όχι, πως τώρα που βρίσκονται μαζί δεν θα παλέψει να κερδίσει, το αντίθετο και φάνηκε στο ματς του πρωταθλήματος στην Αχαγιά...

Η μεγάλη γιορτή στο Στάδιο που οργανώνει η ΕΠΣΑ σε συνεργασία με τις διοικήσεις των ομάδων αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο και ηδη μιλάμε για πάνω από 5000 θεατές στις εξέδρες του Παμπελοποννησιακού Σταδίου...

ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...
Διαιτητής: Γκοβέσης (ΣΔΠ Αρκαδίας)...
Βοηθοί: Τριανταφύλλου Τσούκας (ΣΔΠ Αρκαδίας)...

[message_box title="ΧΩΡΙΣ ΛΟΥΜΠΑ, ΦΩΤΑΚΗ, ΒΡΟΝΤΑΡΑ..." color="red"]Με 3 μεγάλες εκπλήξεις ανακοινώθηκε η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με την Αχαϊκή... Ο προπονητής της "βασίλισσας" άφησε εκτός τους Λουμπαρδέα, Φωτάκη και Βρονταρά, τον ανέτοιμο Κωνσταντινίδη και τον τραυματία , τον Πολίμο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και τους Κωνσταντακόπουλο, Παπαδόπουλο και Πολυχρόνη...

Από τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής παίχτες: Χαλκιάς, Σούλης Β., Τσαφταρίδης, Μακρυδημήτρης, Δημητρίου, Σούλης Στ., Μπιτσάκος, Αργυρόπουλος, Μπουρλάκης, Στεργίδης, Μαστραντωνάκης, Ελευθεριάδης, Σιαλμάς, Γκίνο, Γεωργαντόπουλος, Μωραΐτης, Βλάχος, Σπανός...[/message_box]

[message_box title="ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ..." color="red"]ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 1 (ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΤΡΩΝ): Ένα αστικό λεωφορείο παραλαμβάνει στις 14:45 50 παιδιά και 5 συνοδούς. Στην συνέχεια κατευθύνεται στον Άγιο Νικόλαο στην Λεύκα όπου παραλαμβάνει 40 παιδιά και πηγαίνει στο στάδιο.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 2 (ΓΗΠ. ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ): Ένα τουριστικό λεωφορείο στις 14:45 βρίσκεται στο γήπεδο όπου παραλαμβάνει 50 άτομα μικτά και τα μεταφέρει στο στάδιο χωρίς ενδιάμεση στάση και στη συνέχεια επιστροφή.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 3 (ΓΗΠ. ΑΕΤΟΥ ΡΙΟΥ): Ακριβώς από κάτω στο φαρδύ δρόμο των σχολείων παραλαμβάνει 45 άτομα και τα μεταφέρει στο στάδιο. Ώρα συνάντησης 14:45, ώρα άφιξης στο στάδιο στις 15:30. Επιστροφή μετά το τέλος του αγώνα.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 4 (ΓΗΠ. ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ): Αναχώρηση στις 15:00 με ένα λεωφορείο φυσαρμόνικα όπου κατευθύνεται στην οδό Αμερικής και παραλαμβάνει την ακαδημία του Αιόλου. Στη συνέχεια περνά μπροστά από την πλατεία μπροστά από το γήπεδο της Παναχαϊκής και παραλαμβάνει την Παναχαϊδα και κατευθύνεται στο στάδιο. Μετά το τέλος του αγώνα επιστρέφουμε με την αντίθετη σειρά.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 5 (ΓΗΠ. ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ. '92): Στο γήπεδο ροσσονέρι δύο αστικά λεωφορεία παραλαμβάνουν 120 παιδιά στις 15:00 και οδηγούνται στο στάδιο. Επιστροφή με τον ίδιο τρόπο μετά το τέλος του αγώνα.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 6 (ΓΗΠ. ΑΧΑΓΙΑΣ): Στο γήπεδο της Αχαγιάς ένα λεωφορείο 55 θέσεων και ένα λεωφορείο 18 θέσεων για να παραλάβει την ακαδημία της Αχαϊκής και να την επιστρέψει πίσω μετά το τέλος του αγώνα.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 7 (ΓΗΠ. ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ): Στις 15:00 παραλαβή 15 παιδιών και στη συνέχεια γήπεδο τέννις κλαμπ για παραλαβή 30 παιδιών από πετεινούς. Στη συνέχεια στάδιο και επιστροφή.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ 8 (ΓΗΠ. ΘΗΣΕΑ): Ένα λεωφορείο στις 14:45 παραλαμβάνει θησέα – Αστέρα και κατευθύνεται προς το στάδιο και επιστρέφει μετά το τέλος του αγώνα. (Βοήθεια στη στάση του Αγ. Νικόλα στη Λεύκα αν χρειαστεί.

ΟΔΗΓΙΕΣ...
Δεν βιαζόμαστε και είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιβίβαση και την αποβίβαση.

Στα αστικά λεωφορεία που έχουν θέσεις και για όρθιους προηγούνται τα μικρότερα παιδιά. Όρθια μένουν τα παιδιά από 12 ετών και πάνω που μπορούν να πιάσουν τις χειρολαβές.


Καλό είναι τα παιδιά να έχουν μαζί τους νερό και ένα σνακ, καθώς θα παραμείνουν στο γήπεδο για αρκετές ώρες.


Τα λεωφορεία παρκάρουν επί της οδού Σεφέρη και η είσοδος των παιδιών με τους συνοδούς τους γίνεται από τη ράμπα Σεφέρη. Δεν θα μπορεί κανένας άλλος να εισέλθει από την είσοδο αυτοί. Οι υπόλοιποι, θα εισέρχονται από τη θύρα 3.
[/message_box]

[toggle_box]
[toggle_item title="ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ..." active="true"]Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Αχαϊας για τις λεπτομέρειες του τελικού Κυπέλλου της Γ' Εθνικής (3ος Όμιλος) ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Αχαϊκή την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Η ανακοίνωση:

«ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 10 ΕΥΡΩ
Η Γενική Είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ για την Θύρα 2 (σκεπαστή κερκίδα).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 5 ΕΥΡΩ
Εισιτήρια των 5 ευρώ θα διατίθενται για τις Θύρες 1 και 3.

Οι Σύνδεσμοι των Οργανωμένων Φιλάθλων της Αχαϊκής θα εισέλθουν από τη Θύρα 1 ενώ οι Σύνδεσμοι Οργανωμένων Φιλάθλων της Παναχαϊκής από τη Θύρα 3.

• Δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας των δύο ομάδων ούτε και οι κάρτες ελευθέρας εισόδου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Με απόφαση της Ε.Π.Σ. Αχαΐας ΔΩΡΕΑΝ είσοδο θα έχουν όλες οι γυναίκες, καθώς και όλα τα παιδιά έως 14 ετών.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ - ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ
Θα λειτουργήσει κερκίδα για μαθητές και για αθλητές των ακαδημιών στη Θύρα 3. Η είσοδος των παιδιών θα γίνεται από την πλευρά του βοηθητικού γηπέδου. Θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά των ακαδημιών με λεωφορεία. Οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών μπορούν να ενημερωθούν από την Ε.Π.Σ.Α. για λεπτομέρειες.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από σήμερα Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου έως και Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου από τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας (Βούρβαχη 1, Ώρες: 09.00 -14.00 & 18.00- 21.00) ενώ την ημέρα του αγώνα από τις 15.30 το μεσημέρι και μετά ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα της ΕΠΣΑ : 2610 273634, 2610 271912

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ
Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι θα έχουν δικαίωμα εισόδου επιδεικνύοντας κατά την είσοδο τους τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα. Για τους διαπιστευμενους από την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ θα ισχύσει η σχετική διαπίστευση.

ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ
Ανακοινώνεται τέλος ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών τα κυλικεία του γηπέδου θα λειτουργούν σε όλες τις Θύρες κανονικά. Υπενθυμίζεται ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο με πλαστικά μπουκάλια νερού (είτε σφραγισμένα είτε ανοιχτά) για λόγους ασφαλείας.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ «ΧΑΠΕΝΙΝΓΚΣ»
• Στο ημίχρονο του τελικού θα τιμηθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Γιάννης Ζερδεβάς και Γιώργος Κυριακόπουλος, οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα και των δύο φιναλίστ.

• Θα συμμετάσχουν τα Χορευτικά του Πολιτιστικού Οργανισμού Πάτρας, καθώς και οι cheerleaders της σχολής χορού Royal Dance Art (Νικόλ Τζαβέλα).

• Οι δημοσιογράφοι θα ψηφίσουν τον πολυτιμότερο παίκτη (MVP) του τελικού.

• Θα υπάρχουν αρκετές άλλες εκπλήξεις και «χάπενιγκς» για τους φιλάθλους.[/toggle_item]
[toggle_item title="ΤΑ... ΧΑΠΕΝΙΝΓΚΣ" active="true"]Πολλά τα χάπενινγκς που ετοίμασε η ΕΠΣΑ για το αυριανό ματς...

Δύο κλόουν θα αναλάβουν το face painting των παιδιών των ακαδημιών στα χρώματα των δυο ομάδων (κοκκινόμαυρα και κιτρινόμαυρα)...

Στο ημίχρονο θα υπάρξει χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού Πάτρας, ενώ θα δοθούν τιμητικές πλακέτες στους Αχαγιώτες παλαίμαχους Γιώργο Κυριακόπουλο και Γιάννη Ζερδεβά, που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δυο συλλόγων.

Θα πεταχτούν μπάλες στην κερκίδα, θα υπάρχουν πολλά μπαλόνια, πτώση με αλεξίπτωτο, ενώ τσιρλίντερς της σχολής χορού Royal Dance Art, θα χορέψουν πριν τη σέντρα και στο ημίχρονο. Πιθανότατα θα μοιραστεί και πρόγραμμα των εκδηλώσεων κατά την είσοδο του κόσμου στο Στάδιο. Οι δημοσιογράφοι, τέλος, στα πρότυπα των μεγάλων Ευρωπαϊκών τελικών, θα ψηφίσουν και τον MVP του αγώνα.[/toggle_item]
[/toggle_box]

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ