ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Ενίσχυση στα άκρα της άμυνας με Πολίμο (!!!)

Polimos_panaxa_grafeia

Μια ποιοτική λύση για τα άκρα τις άμυνας βρήκε η Παναχαϊκή, που συμφώνησε με τον 21χρονο Ηλία Πολίμο, ο οποίος θα ενισχύσει τις θέσεις των μπακ της "βασίλισσας" (αγωνίζεται εξίσου δεξιά και αριστερά)...

Ο νεαρός αμυντικός αγωνιζόταν βασικός στον Πανθρακικό στην "Football League", αλλά μετά την διάλυση των ακριτών έμεινε ελεύθερος...

Στην διάθεση του Οφρυδόπουλου θα είναι από τις 23/2, όταν και θα συμπληρώσει 1 μήνα από την τελευταία του επίσημη συμμετοχή με τα χρώματα του Πανθρακικού σε επαγγελματική κατηγορία.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
Ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής είναι και επίσημα πλέον από σήμερα ο Ηλίας Πολίμος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παναχαϊκής Συμμαχίας ο 21χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος την 1/9/1995) ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό των «κοκκινόμαυρων» και τίθεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Ο Ηλίας Πολίμος μέχρι και πριν από λίγες ημέρες αγωνιζόταν ως βασικός στο πρωτάθλημα της football league με τα χρώματα του Πανθρακικού (ο οποίος αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα).

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα έχει μετά τις 23 Φεβρουαρίου αφού τότε θα έχει συμπληρώσει σύμφωνα με την αθλητική νομοθεσία έναν μήνα από την τελευταία του επίσημη συμμετοχή με τα χρώματα του Πανθρακικού σε επαγγελματική κατηγορία.

Αγωνίζεται ως δεξί και αριστερό μπακ αφού χρησιμοποιεί με την ίδια ευκολία και τα δυο του πόδια.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και αγωνίστηκε στις κατηγορίες νέων της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την Νottingham Forest στην οποία ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας νέων του ιστορικού αγγλικού συλλόγου ενώ παράλληλα έχει μετρήσει πολλές συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Νέων της Ελλάδας.

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ