ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Ο Σπανός και πάλι στην "Πανάχα"..!!!

Ο Γιάννης Σπανός όταν διέπρεπε με τη Νέων, πίσω στο 2007...

Τον επιθετικό που τόσες μέρες προλόγιζε  ανακοίνωσε το βράδυ η η Παναχαϊκή Συμμαχία και αυτός δεν είναι κάποιος άγνωστος ή κάποιο μεγάλο όνομα Β' Εθνικής, αλλά ένας δικός μας άνθρωπος, ο Γιάννης Σπανός...!!!

Ο 27χρονος Πατρινός, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παναχαϊκής με προπονητή τον Βασίλη Στραβοπόδη (1998), επιστρέφει στην ομαδα που γεννήθηκε και αγάπησε για μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή που άφησε ανεκμετάλλευτη μετά την φυγή του Ποστέκογλου και την δοίκηση Κούγια, έχοντας πλούσιες χρονιές στην πλάτη του σε Δ' Εθνική και Α' τοπικό, με περίπου 15-20 γκολ Μ.Ο. όπου και αν αγωνίστηκε (Αχαϊκή, Ατρόμητο Λάππα, Εθνικό Σαγεΐκων, Διαγόρα Βραχνεΐκων)...

Το παιδί που στα 18 του έβγαινε πρώτος σκόρερ στο Πρωτάθλημα Νέων και σκόραρε με την πρώτη ομάδα και όλοι περίμεναν μια πορεία ανάλογη με του Σάμαρη (ίδια φουρνιά) θα πάρει την ευκαιρία που όλοι αξίζουν αλλά ελάχιστοι καταφέρνουν να πάρουν στη ζωή... Από την επόμενη Δευτέρα θα ξαναφορέσει τα "κοκκινόμαυρα" και θα επιστρέψει στην ομάδα της Παναχαϊκής, πλαισιώνοντας τους Σιαλμά και Μωραΐτη...!!!

Αναλυτικά...

[message_box title="Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ..." color="red"]Στα «κοκκινόμαυρα» και πάλι ο Γιάννης Σπανός!

Την «κοκκινόμαυρη» φανέλα θα φορέσει και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα ο πατρινός επιθετικός Γιάννης Σπανός.

Ο 27χρονος σέντερ φορ συμφώνησε σε όλα με την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής και επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του με την οποία στο παρελθόν αγωνίστηκε για 4 ολόκληρα χρόνια.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στην άμεση ανταπόκριση των παραγόντων του Διαγόρα Βραχνεϊκων, ομάδα με την οποία αγωνιζόταν μέχρι σήμερα ο Γιάννης Σπανός, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι η ομάδα τους διεκδικεί φέτος με αξιώσεις τον τίτλο στην Α΄ Τοπική Κατηγορία δεν εμπόδισαν τον ποδοσφαιριστή να έρθει στην Παναχαϊκή.

Ο Γιάννης Σπανός θα αγωνιστεί με τα χρώματα του Διαγόρα σε δυο ακόμα παιχνίδια αυτή την εβδομάδα και από την Δευτέρα τίθεται κανονικά στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και της νέας του ομάδας.[/message_box]

2 Σχόλια

2 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ