ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Τέλος το βόλεϊ για Βλαχοστάθη (!!!)

panaxa_pamvoxaikos_1_3_blaxostathis

Ο Ντονάς έφυγε πριν καν αρχίσουμε, ο Κοτσιλιάνος «βαρέθηκε» και έφυγε για Γερμανία, ο Δημητριάδης έκλεισε Σύρο -είχε συμφωνηθεί αν βρει ομάδα να αποχωρήσει- και ενώ όλοι περίμεναν τον Ρεκ, τελικά ο Σωτήρης Βλαχοστάθης ήταν η «βόμβα» που έσκασε στην βολεϊκή Παναχαϊκή, αφού αποχώρησε οικιοθελώς από την ομάδα (!!!)

Έτσι, η ομάδα της Πάτρας, χάνει ένα τεράστιο κεφάλαιο, αφού ο πανύψηλος κεντρικός ήταν από τους βασικούς της ομάδας και σταθερή αξία όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, το πρώτο ματς του β’ γύρου στο Ρέντη, θα βρει την «βασίλισσα» να παλεύει χωρίς τον Βλαχοστάθη και με τον Μαυραγάνη στην θέση του βασικού

Μάλιστα, ο Πατρινός κεντρικός, μίλησε και στην εφημερίδα «Πελοπόννησσος» με αυτά που είπε να είναι δυστυχώς απογοητευτικά για όλους…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Βλαχοστάθης: «Από το βόλεϊ δεν ζεις, κοιτάζω το μέλλον μου»
Τέλος το βόλεϊ για τον κεντρικό της Παναχαϊκής, Σωτήρη Βλαχοστάθη! Ενημέρωσε για την απόφαση του τους «κοκκινόμαυρους» και πλέον κοιτάζει αποκλειστικά την επαγγελματική του αποκατάσταση. «Είμαι 32 χρονών, δεν είμαι μικρό παιδί. Παραδίδω μαθήματα και πλέον δεν προλαβαίνω να ανταποκριθώ στις αυξημένες απαιτήσεις της Α1 Εθνικής», τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Σωτήρης Βλαχοστάθης, που από το 2012 έχει πάρει το πτυχίο του από το Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών και ξεκίνησε από τότε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε μικρούς μαθητές και μαθήτριες.

-Δηλαδή από το βόλεϊ δεν μπορεί κάποιος να αποκατασταθεί επαγγελματικά;
«Από το βόλεϊ δεν ζεις. Στην Ελλάδα εξαίρεση αποτελούν τρεις-τέσσερις ομάδες, οι οποίες πρωταγωνιστούν επενδύουν και τις γνωρίζουν όλοι. Τα χρόνια περνούν και εγώ πρέπει να κοιτάξω το μέλλον μου. Φέτος είμαι τυχερός που είχα αρκετά μαθήματα. Το απόγευμα που θέλουν τα περισσότερα παιδιά εγώ έως πρότινος ήμουν απασχολημένος με τις υποχρεώσεις στην Παναχαϊκή τρεις ώρες ή και παραπάνω. Ομως έχανα χρόνο, στο ίδιο διάστημα που οι απαιτήσεις με τα μαθήματα ήταν αυξημένες. Ετσι αποφάσισα να βάλω τέλος στο βόλεϊ και κοιτάζω το μέλλον μου. Ενημέρωσα αρμοδίως και στοπ».

-Ετσι απλώς;
«Ε, τί άλλο; Είπα και πριν δεν ήταν απόφαση της στιγμής, αλλά προήλθε μετά από ώριμη σκέψη».

-Τέλος οριστικά ή θα σε ξαναδούμε;
«Στο γήπεδο αρχικά θα πηγαίνω ως φίλαθλος, αν προλαβαίνω. Ομως επαναλαμβάνω στην Α1 Εθνική δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθώ».

-Η Παναχαϊκή θα παραμείνει;
«Η ομάδα είναι καλή και έχει δυναμική. Πιστεύω ότι θα μείνει και το εύχομαι. Εφόσον γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει δεν θα έχει πρόβλημα».

ΠΗΓΗ: www.pelop.gr

5 Σχόλια

5 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ