ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ας φέρει το 2017, την ελπίδα για καλύτερες μέρες...

pgeole2017

Πάντα τέτοια μέρα, η αισιοδοξία, η θετική ενέργεια, η ελπίδα και όλα αυτά τα υπέροχα συναισθήματα, κατακλύζουν τις καρδιές όλων των ανθρώπων, που αφήνουν πίσω τους προβλήματα, ατυχίες, απογοητεύσεις και όσα τους βαραίνουν, στέλνοντας στη λήθη τον... γέρο χρόνο μαζί με όλα τα αρνητικά της χρονιάς που πέρασε...

Φέτος, το 2016 ήταν μια από τις χρονιές που η πλειοψηφία θα θέλει να φύγει... ανεπιστρεπτί (!)

Δυστυχώς όσο αισιόδοξος και να θέλει να είναι κανείς, δεν μπορεί να παραγνωρίζει και να μην παραδεχτεί πως ζούμε εποχές "παγετού" απ' όλες τις απόψεις. Από άποψη αξιών, ηθικής, ανάπτυξης, όλα είναι σε σημείο σήψης και μια έντονη δυσωδία αναδύεται από παντού. Απ' όπου και αν προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε την ανάλυση μας, θα πέσουμε σε απογοητεύσεις, προδοσίες, μαχαιρώματα, εμπόδια κάθε είδους. Πλέον η ζωή έγινε... οριακή επιβίωση, οι άνθρωποι θυμήθηκαν την αρχέγονη καταγωγή τους, και σαν θηρία ανήμερα κατασπαράζουν ο ένας τον άλλο, αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει δίπλα τους.

Είναι φοβερά σοκαριστικό να βλέπεις ανθρώπους κάτω από την ανέχεια της φτώχειας να προσπαθούν να επιβιώσουν και την ίδια στιγμή ανθρώπους να κάνουν επίδειξη πλούτου, ευημερίας και καλοπέρασης, μην έχοντας επίγνωση του τι συμβαίνει στον συνάνθρωπο τους. Άνθρωποι-ζόμπι εγκλωβισμένοι στην δική τους προσωπική φυλακή, περνώντας τα χρόνια της ποινής τους, έχοντας ξεχάσει τις αρετές της "ελευθερίας" (!!!)

ΥΓΕΙΑ, ΕΛΠΙΔΑ και ΑΓΑΠΗ...

Όμως ακόμη και τώρα, στα δυσκολότερα βήματα της εποχής μας, θα πρέπει να δείξουμε δύναμη και να σταθούμε όρθιοι κόντρα στον βοριά. Και όσο και αν όλοι περνούν τις δικές τους δυσκολίες, τον δικό τους γολγοθά, να έχουν πάντα το μυαλό τους και στον διπλανό τους. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις η ζωή πως θα τα φέρει... Και επειδή δεν ξέρεις πότε -και αν- η ζωή θα σου επιστρέψει αυτά για τα οποία πάλεψες, πάντα να έχεις γεμάτη την καρδιά σου και να είσαι περήφανος για τις πράξεις σου.

Η ευχή που έχει μεγαλύτερη αξία όσο και αν θεωρείται κλισέ, είναι να υπάρχει ΥΓΕΙΑ. Σε όλους λοιπόν ευχόμαστε πάνω απ' όλα να είναι γεροί για να αντιμετωπίζουν ότι τους παρουσιαστεί στο διάβα τους και να εφοδιαστούν με υπομονή, θέληση, πίστη και ΕΛΠΙΔΑ ότι όλα θα πάνε προς το καλύτερο, πως ο καθένας θα βρει την προσωπική του Εδέμ, όπου και αν βρίσκεται αυτή. Τέλος, σας ευχόμαστε όσο περισσότερη ΑΓΑΠΗ γίνεται. Τίποτα δεν αντιμετωπίζεται αν δεν υπάρχουν δίπλα σου άνθρωποι να σε αγαπάνε. Γι' αυτό αυτούς να τους κρατάτε κοντά σας. Σε δύσκολες στιγμές, αυτοί θα είναι η κινητήρια δύναμη για να ξεπεραστούν ανυπέρβλητα εμπόδια.

"PgeOle"

4 Σχόλια

4 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ