ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Ο "Κάτσου" φόρεσε ποδοσφαιρικά...

katsou_xmass_proponisi

Μέρες γιορτινές και σε όλες τις ομάδες η διάθεση είναι καλύτερη, το κλίμα πιο ευχάριστο και όλα κινούνται σε άλλους ρυθμούς, πιο χαλαρούς...

Έτσι και στην Παναχαϊκή, στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Κώστας Κατσουράνης βρήκε ευκαιρία, φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και πανηγύρισε με την ομάδα του τη νίκη και την ευκαιρία για πειράγματα στους "αντιπάλους".

Ακόμη μια απόδειξη του εξαιρετικού κλίματος στην φετινή Παναχαϊκή αλλά και της σπουδαιότητας της παρουσίας του Κατσουράνη στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της "βασίλισσας"...

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΝΤΟΥ...!

Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις...!

Η χθεσινή προπόνηση της Παναχαικής περιελάμβανε το καθιερωμένο διπλό και μια μεγάλη έκπληξη για τους ποδοσφαιριστές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Κώστας Κατσουράνης φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και "μάγεψε" με τις περίτεχνες ενέργειές του όλους τους "κοκκινόμαυρους" παίκτες!

Η ομάδα του μάλιστα κέρδισε 5-2 με τον ίδιο να πετυχαίνει 2 όμορφα γκολ.

Στεργίδης, Ελευθεριάδης και Αργυρόπουλος πετυχαν τα άλλα 3 με φυσικό επακόλουθο την "καζούρα" που επακολούθησε απέναντι στους ηττημένους μέσω του φωτογραφικού στιγμιοτύπου όπου οι νικητές με χαρακτηριστικές χειρονομίες επιδυκνείουν το μέγεθος της νίκης τους.

Όμορφες στιγμές σε μια ομάδα που καθημερινά αποδυκνύει οτι πάνω απ΄όλα είναι μια μεγάλη οικογένεια!

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ