ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

LIVE

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 5-6 πεν. (2-2 κ.α./vid.)

Αφού κατάφερε να μην... αυτοκτονήσει, η Παναχαϊκή κατάφερε να φύγει νικήτρια από την Κρανούλα και την αναμέτρηση για την β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας στα πέναλτι με 4-3 της Δόξας, ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση είχαν λήξει 2-2...

Η Πατρινή ομάδα πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, η Κρανούλα αν και στο πρώτο της φετινό επίσημο παιχνίδι, κοίταξε στα "μάτια" την Παναχαϊκή για 120 λεπτά, αλλά είχε και αρκετή δόση τύχης, αφού στην παράταση υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν η ομάδα της Αχαΐας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Παναχαϊκή αφού στο 7' ο Φουρτάδο σημάδεψε το δοκάρι και στο 8' ο Κυβελίδης άνοιξε το σκορ για τους "ροσονέρι", με την χαρά τους να κρατά μόνο ένα λεπτό, αφού στο 9' ο Γαϊδαρτζής ισοφάρισε για τους "πορτοκαλί".  Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 40' ο Νάκος με την βοήθεια της τύχης έκανε το 2-1 για την Δόξα. Στην επανάληψη η Παναχαϊκή έψαξε την ισοφάριση και το πέτυχε στο 75', όταν μετά από σύγχυση στα καρέ του Κουβεντάρη, ο Ντίνας βρέθηκε αφύλακτος στο β' δοκάρι και με πλασέ ισοφάρισε στο τελικό 2-2. Ένα λεπτό μετά (76') ο Κυβελίδης σημάδεψε το δοκάρι και παραλίγο να... κλέψει την πρόκριση.

Στην παράταση η Δόξα δεν είχε δυνάμεις, έμεινε παθητική σε ρόλο άμυνας και κατάφερε να πάει το ματς στα πέναλτι, όπου όμως ο Ρ. Κρόλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και ο Ανδρούτσος απέκρουσε την εκτέλεση του Γιάκου, χαρίζοντας στους Πατρινούς την μεγάλη -όπως εξελίχθηκε- πρόκριση...

Φωτογραφία από την αναμέτρηση στην Κρανούλα (με τα λευκά-μαύρα η Παναχαϊκή)

ΠΕΝΑΛΤΙ...
(Δόξα): Ο Παπαβασιλείου ευστοχεί και κάνει το 1-0.
(Παναχαϊκή): Εύστοχος ο Ιωάννου στο πρώτο πέναλτι (1-1).
(Δόξα): Ο Ρ. Κρολ στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι (1-1).
(Παναχαϊκή): Ο Κοκκίνης διαλέγει αντίθετη γωνία από τον Κουβεντάρη (1-2)...
(Δόξα):  Ο Γαϊδαρτζής ευστοχεί για την Κρανούλα (2-2).
(Παναχαϊκή): ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΕΝΑΛΤΙ "ala" Πανένκα απ' τον Ατματζίδη και το σκορ 2-3.
(Δόξα): Ο Κοτσίνας σκοράρει και ισοφαρίζει σε 3-3.
(Παναχαϊκή): Εύστοχος ο Κοιλιάρας κάνει το 3-4.
(Δόξα): Ο Γιάκος εκτελεί και ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ο Ανδρούτσος...
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ...

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ...
1' Απόκρουση: Του Ανδρούτσου, όταν μετά από σέντρα του Γαϊδαρτζή από δεξιά, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού, πήρε τροχιά προς τα δίχτυα του πορτιέρο των Πατρινών, ο οποίος με ωραία εκτίναξη έδιωξε την μπάλα πριν τη γραμμή.
7' Δοκάρι: Από κεφαλιά του Φουρτάδο, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
9' Γκοοοοοοοοοοοοοοοολ: Ο Κυβελίδης έφυγε σε τετ-α-τετ, πλάσαρε σωστά τον Κουβεντάρη και έκανε το 0-1...
10' Γκολ: Η Κρανούλα ισοφαρίζει όταν μετά από ασίστ του Χήρα στον Γαϊδαρτζή και πλασέ του τελευταίου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (1-1).
15' Σουτ: Του Μενδρινού, μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία ο Κουβεντάρης.
40' Γκολ: Ο Νάκος σουτάρει, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Κοκκίνη και "κρέμασε" τον Ανδρούτσο για να γίνει το 2-1!
55' Ευκαιρία: Έπειτα από φάουλ του Χήρα από πλάγια δεξιά, ο Τασιούλας πετάχτηκε ανενόχλητος για την κεφαλιά-"ψαράκι", αλλά έπιασε αέρα και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ανδρούτσου.
57' Διπλή Ευκαιρία: Γα την Παναχαϊκή με τους Μενδρινό και Κυβελίδης να σουτάρουν από το σημείο του πέναλτι, το πρώτο σουτ κόντραρε σε σώματα το δεύτερο πέρασε άουτ.
58' Σουτ: Του Ατματζίδη από μακριά, με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ στο "παραθυράκι" του ο Κουβεντάρης.
61' Σουτ Του Γαϊδαρτζή από μακρυά, υποχρέωσε σε εκτίναξη τον Ανδρούτσο και απόκρουση σε κόρνερ.
68' Μόνος του ο Γαϊδαρτζής μπήκε στη μεγάλη περιοχή, πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Ανδρούτσου και βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων.
75' Γκοοοοοοοοοοοοοοοολ: Μετά από… σύγχυση στην άμυνα της Κρανούλας, ο Ντίνας ξεχασμένος στο 2ο δοκάρι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 2-2!
76' Δοκάρι: Με κεφαλιά του Κυβελίδη, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι.
82' Σουτ: Του Γιάκου, κόντραρε στον Δαμιανίδη και κατέληξε ξυστά από το δοκάρι.
87' Δοκάρι: Από κεφαλιά του Κυβελίδη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
90' η Δόξα με τον Νάκο έχασε μεγάλη ευκαιρία από το πέναλτι με τον Λαμπρόπουλο να σώζει
92' Ευκαιρία: Ο Παππάς στην αντεπίθεση, άργησε να πλασάρει, έκανε την πάσα στον Γαϊδαρτζή που δεν έβαλε σωστά την προβολή σε σχεδόν κενή εστία.
94’ Ευκαιρία: Πήγε να κλέψει το ματς από το πουθενά η Παναχαϊκή, αλλά ο Δαμιανίδης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, αντί να σουτάρει από ευνοϊκή θέση σχεδόν τετ α τετ, καθυστέρηση και έχασε την μπάλα !!!!!!!!
95' Λήξη κανονικής διάρκειας
103' Κεφαλιά του Ατματζίδη, πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Κοτσίνας με το κεφάλι.
104’ Σουτ: Του Ουρτάδο ελάχιστα άουτ
ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΝΤΙΝΑ (2-2) ΚΑΙ ΝΑΚΟΥ (2-1)...

Οι συνθέσεις...
Δόξα Κρανούλας (Ζώης):  Κουβεντάρης, Χατζηλιάδης, Τασιούλας, Διαμάντης, Κοτσίνας, Ρόβας (89' Γκαρόζης), Ρ. Κρολ, Χήρας  (80' λ.τ. Παπαβασιλείου), Νάκος (66' Παππάς), Γαϊδαρτζής, Γιάκος.
Παναχαϊκή (Φυντάνης): Ανδρούτσος, Κοκκίνης, Λαμπρόπουλος, Ιωάννου, Φούφουλας (100' Ταφίλι), Ντίνας, Ατματζίδης, Μενδρινός (68' Κοιλιάρας), Φουρτάδο (25' λ.τ. Δαμιανίδης), Κυβελίδης, Ουρτάδο.
Διαιτητής:  Παναγιωτόπουλος (ΣΔΠ Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Ασημάκης-Ζυγούρης (ΣΔΠ Αιτ/νίας)
Κίτρινες: Παππάς, Ρ. Κρολ, Διαμάντης /Ατματζίδης, Ιωαννου, Λαμπρόπουλος, Κοκκίνης, Ουρτάδο.
Κόκκινες: -

Μικρά-Μικρά απ' την Κρανούλα...
* Το πρώτο της επίσημο ματς δίνει σήμερα η Δόξα, αφού το πρωτάθλημα της "Football League 2" ξεκινά την Κυριακή με τους Ηπειρώτες να υποδέχονται τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών...

* Δεν τα πάει... καλά στο Κύπελλο η ομάδα της Δόξας που τα δύο τελευταία χρόνια αντιμετώπισε Ιωνικό και Εθνικό, γνωρίζοντας ισάριθμους αποκλεισμούς...

* 20μελής αποστολή για τους γηπεδούχους με τον Ζώη να υπολογίζει στους: Κουβεντάρη, Χατζηλιάδη, Τασιούλα, Διαμάντη, Ρ. Κρολ, Ρόβα, Χήρα, Γαϊδαρτζή, Γιάκο, Παππά, Παπαβασιλείου, Κοτσίνα, Βασιλειάδη, Νάνο, Θρασκιά, Γκαρόζη, Ναυρόζογλου, Δάσκαλο, Παπαρούνα, Κ. Κρολ...

* Μοναδικός γνώριμος παίκτης από την Δόξα, ο τερματοφύλακας Κουβεντάρης, που το καλοκαίρι αποκτήθηκε από την Παναχαϊκή, αλλά μετά από λίγες μέρες αποχώρησε...

* Στον πάγκο της Κρανούλας είναι οι:Δάσκαλος, Θρασκιάς, Γκαρόζης, Παπαβασιλείου, Παππάς, Βασιλειάδης, Παπαρούνας.

* Στον πάγκο της Παναχαϊκής κάθονται οι: Δρακόπουλος, Ζάρκος, Ζέλιος, Ταφίλι, Κοιλιάρας, Δαμιανίδης, Παγώνης.

* Περίπου 500 άτομα στο γήπεδο, ανάμεσα τους και 15 Πατρινοί...

* Έντονη η παρουσία της αστυνομίας στο γήπεδο...

* Καραμούζες, χαρτάκι και πολύ φωνή από την κερκίδα των Ηπειρωτών, που δεν σταματούν λεπτό να ενισχύουν την ομάδα τους...

4 Σχόλια

4 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ