ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Με Λιγκ Καπ, ανοίγει η αυλαία...

Αυλαία στην σεζόν 2016-17 κάνει η βολεϊκή Παναχαϊκή που στο γειτονικό Δήμο Βέλου ρίχνεται στη μάχη του Λιγκ Καπ και του Γ' Ομίλου, που αν και είχε αναλάβει αυτή να διοργανώσει, λόγω του προβλήματος με την ύπαρξη γηπέδου την εγκατέλειψε για να διοργανωθεί τελικά από τον Παμβοχαϊκό...

Οι "ροσονέρι" έχουν θέσει ψηλά τον πήχη και θέλουν διάκριση, σε μια χρονιά που αν και ξεκίνησε με πολλά προβλήματα (τραυματισμός Λιβαθηνού, αποχώρηση Ντονά), έχει μπει σαν χρονιά εξέλιξης και επιτυχίας από την ομάδα της "βασίλισσας"...

Αναλυτικά...

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
Τον πρώτο θεσμό της χρονιάς ξεκινάει το απόγευμα της Παρασκευής η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση, που θα ταξιδέψει αυθημερόν στο Βραχάτι και το γυναστήριο "Γ. Τριαντάφυλλος" για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα (7μ.μ.) στην 1η αγωνιστική του Γ' Ομίλου του Λιγκ Καπ, όπου συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός.

Η Παναχαϊκή θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής από την Αχαϊκή πρωτεύουσα και εκτός του Ντονά, δεν υπάρχει καμία απουσία για τον Μανώλη Συνοδινό που υπολογίζει και στους 13 παίκτες του ρόστερ των "κοκκινόμαυρων".

Στην αποστολή της ομάδας συμπεριλαμβάνονται οι: Ν. Ρουμελιώτης, Μ. Ρουμελιώτης, Σορμάζ, Δημητριάδης, Ρεκ, Μπαράχας, Λιβαθηνός, Κοτσιλιάνος, Βλαχοστάθης, Μαυραγάνης, Κωστόπουλος, Ιτάλο και Γεωργάτος.

Στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στο "Final-4" του θεσμού, που φέτος θα διεξαχθεί στην Κύπρο το διήμερο 28-29 Ιανουαρίου 2017 και η Πατρινή ομάδα ευελπιστεί να είναι παρούσα στην τελική φάση.

Δηλώσεις για το Λιγκ Καπ πραγματοποίησε ο Μανώλης Συνοδινός: "Για εμάς το Λιγκ Καπ είναι η πρόβα του πρωταθλήματος. Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν, πάμε στο Βραχάτι για την πρόκριση. Βασικός στόχος είναι σίγουρα το πρωτάθλημα, αλλά δεν διανοούμε να παίξουμε ένας παιχνίδι που μπορεί να μας χαρίσει πρόκριση στο final-4 και να μην παλέψουμε. Αντίθετα θα παλέψουμε έως εκεί που μας παίρνει και δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε τις... αδυναμίε μας.

Η απουσία του Γιάννη (σ.σ. Λιβαθηνού) μας επηρεάζει και μας κοστίζει πολύ, όχι μόνο σαν ποιότητα αθλητή αλλά κυρίως σαν προσωπικότητα αθλητή. Εϊναι πολύ σημαντική και αν δεν ζοριστούμε πολύ δεν θα αγωνιστεί."

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ (Γ' ΟΜΙΛΟΣ)
(Βραχάτι – Γυμναστήριο Γ. Τριαντάφυλλος)

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

19.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Κούγιας, Mαριδάκης. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου.
Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016
19.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Χανδρινός. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Κωνσταντινόπουλος, Καραγιαννόπουλος. Γραμματεία: Κτενά.
Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
20.00: Παναθηναϊκός – Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013
Διαιτητές: Βουδούρης, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Κούγιας, Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ