ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Αποκαλυπτήρια στο "πορτοκαλί" τουρνουά...!!!

panaxaiki_olympiakos_3_1_set_filiko_akrata_pasa

Αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό της θα κάνει η βολεϊκή Παναχαϊκή, αφού θα δώσει τους πρώτες αγώνες της στην Πάτρα, συμμετέχοτας στο ουρνουά που διοργανώνει η Ολυμπιάδα, σήμερα Σάββατο 8 και άυριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο της στου Ταραμπούρα, με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή Χαλκίδας.

Αναλυτικά...

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
Μια εβδομάδα πριν
το Λιγκ Καπ και δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η Παναχαϊκή δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο τουρνουά που διοργανώνει η Ολυμπιάδα, σήμερα Σάββατο 8 και άυριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο της στου Ταραμπούρα, με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή Χαλκίδας.

Οι "ροσονέρι" δεν θα έχουν στην  σύνθεση τους τον Νίκο Ρουμελιώτη που θα απουσιάζει λόγω οικογενεικών υποχρεώσεων, ενώ στον πάγκο θα είναι ο Γιάννης Λιβαθηνός που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και δεν θα χρησιμοποιηθεί από τον τεχνικό της ομάδας Μανώλη Συνοδινό.

Στο τουρνούα της Ολυμπιάδας θα κάνει το ντεμπούτο του ο νέος πασαδόρος της ομάδας Μανώλης Δημητριάδης, ενώ θα είναι και πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ελεγχθεί η αγωνιστική ετοιμότητα και του Βραζιλιάνου κεντρικού Πέδρο Ρεκ που επίσης ταλαιπωρήθηκε από μικροτραυματισμούς.

Σήμερα η Παναχαϊκή θα αναμετρηθεί με τον Ηρακλή Χαλκίδας, ενώ αύριο θα κοντραριστεί με τους οικοδεσπότες, χωρίς δηλαδή να υπάρχει η μορφή ημιτελικών-τελικών, έπειτα από την απάιτηση του Παναθηναϊκού να μην αγωνιστούν απέναντι στην Παναχαϊκή (!)

//ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ//
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016...
6μ.μ.: Παναχαϊκή-Ηρακλής Χαλκίδας
8μ.μ.: Ολυμπιάδα-Παναθηναϊκός

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016...
5μ.μ.: Παναθηναϊκός-Ηρακλής Χαλκίδας
7μ.μ.: Ολυμπιάδα-Παναχαϊκή

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Η είσοδος στο γήπεδο για τους αγώνες του διήμερου τουρνούα θα είναι ελεύθερη. Θα υπάρχει όμως κουπόνι οικονομική ενίσχυση της τάξεως των 2€ για όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια των «πορτοκαλί».

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ