ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Να κάνει το Κουκούλι... Αγυιά (!!!)

koukouli_old

Με την Αγυιά να αποτελεί επίσημα παρελθόν, η βολεϊκή ομάδα της Παναχαϊκής ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά που θα την βρει στην Α1' Βόλεϊ και πλέον με νέο "σπίτι" το κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, που θα φιλοξενήσει τους "κοκκινόμαυρους" τη νέα σεζόν...

Αναλυτικά...

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
Την έδρα της νέας χρονιάς "έκλεισε" και επίσημα η Παναχαϊκή και αυτή είναι το κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, όπου μετά την τελική συμφωνία με το ΠΕΑΚ, μεταφέρονται εκεί ΟΛΑ τα πράγματα της "κοκκινόμαυρης" ομάδας.

"Χρειάζεται να κάνουμε... χειρουργική επέμβαση, για να προλάβουμε τις απαιτήσεις της ΕΣΑΠ" η χαρακτηριστική δήλωση του προέδρου και αρχηγού της ομάδας Νίκου Ρουμελιώτη.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν επιδιορθώσεις στο πάτωμα, στις κερκίδες ώστε η χωρητικότητα να φτάσει τις 800 θέσεις που απαιτεί η νέα προκήρυξη της Λίγκας, ενώ θα μπουν και τα "κοκκινόμαυρα" χρώματα της Παναχαϊκής για να κάνουν "σπίτι" το εν λόγω κλειστό.

Έτσι το γήπεδο στο Κουκούλι θα πάρει και πάλι... ζωή, μετά από τα τελευταία χρόνια εγκατάλειψης, έπειτα από την αποχώρηση της ΟΡΜΗΣ ΛΟΥΞ.

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΡΑΦΛΕΞ...
Το πιο σοβαρό θέμα που προκύπτει, είναι ότι αυτή τη στιγμή το δάπεδο δεν ενδείκνειται για αγώνες βόλεϊ και οι υπεύθυνοι του ΠΕΑΚ θα χρειαστούν περίπου 10 ημέρες για να τοποθετήσουν το νέο δάπεδο ώστε να φιλοξενήσει αγώνες της "Volley League ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ"

Μάλιστα η ΕΣΑΠ, "υποσχέθηκε" πως σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι έτοιμο για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, θα στείλει ειδικό τάραφλεξ για να στρωθεί στο "Δ. Τόφαλος" και να δοθεί εκεί το παιχνίδι, αλλά στόχος των "ροσονέρι" είναι να είναι έτοιμη η νέα έδρα της ομάδας και να φιλοξενήσει εκεί τους "ερυθρόλευκους".

ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ...
Τεράσιο πρόβλημα προέκυψε με τα Παιδικοεφηβικά τμήματα της Παναχαϊκής, αφού η μεταφορά της ομάδας από την Αγυιά στο Κουκούλι, καθιστά αδύνατη την μετάβαση των παιδιών στο νέο γήπεδο.

Γι' αυτό η ομάδα εξασφάλισε την μεταφορά τους προς και από το Κουκούλι με πούλμαν κάθε φορά που θα υπάρχει προπόνηση, λύνοντας έτσι ένα τεράστιο πρόβλημα για τα παιδιά που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΠ αλλά και θα βρίσκονται στις ακαδημίες της "βασίλισσας".

5 Σχόλια

5 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ