ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Η Παναχαϊκή ξαναπήγε... δημοτικό (!!!)

katsouranis_64_dimotiko_sxoleio_aytografa

Επίσκεψη σε σχολείο της πόλης πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 3/10 η Παναχαϊκή με τον Κώστα Κατσουράνη, να αποδέχεται την πρόσκληση του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού...

Ο Τεχνικός Διευθυντής της "βασίλισσας" μίλησε στα παιδιά για το νόημα του Αθλητισμού ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί τους, μοίρασε προσκλήσεις για τους αγώνες της Παναχαϊκής και υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα. Μάλιστα όπως μάθαμε, οι αιτήσεις για επίσκεψη στα σχολεία είναι πάρα πολλές και τις επόμενες ημέρες ο Κατσουράνης θα βρεθεί σε αρκετά Σχολεία της πόλης...

katsouranis_64_dimotiko_sxoleio_paidakia

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟ 64ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ…!!!
Πιο κοντά στους μικρούς μαθητές με αφορμή την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού βρέθηκε η Παναχαϊκή και προσωπικά ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος αποδεχόμενος την πρόσκληση του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Σχολικού Συγκροτήματος.

Απώτερος στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ομάδα να αποκτήσει μεγαλύτερο έρεισμα στις μικρές ηλικίες αλλά και γενικότερα στον κοινωνικό ιστό της πόλης.

Τον Κώστα Κατσουράνη υποδέχτηκε στο Σχολείο σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό με επικεφαλής το Διευθυντή Νικόλαο Βεγιάννη, την υποδιευθύντρια Γιώτα Μακαρίου και το γυμναστή Δημήτρη Δημακόπουλο.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής μίλησε στα παιδιά για το νόημα του Αθλητισμού ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί τους, μοίρασε προσκλήσεις για τους αγώνες της Παναχαϊκής και υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του Σχολείου απένειμε στον Κώστα Κατσουράνη τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον Αθλητισμό ενώ ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση του Τεχνικού Διευθυντή της Παναχαϊκής όταν με επιμέλεια του Σχολείου προβλήθηκαν σε γιγαντοοθόνη στιγμιότυπα από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Οι επισκέψεις του Κώστα Κατσουράνη θα συνεχιστούν και σε άλλα Σχολεία τις επόμενες μέρες.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ