ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Διαρκείας για ΟΛΟΥΣ στη πράξη από την Παναχαϊκή (!)

diarkeias_2016_17_panaxaiki

Δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο και αφουγκραζόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις αντικειμενικές δυσκολίες που μεγάλο μέρος του κόσμου αντιμετωπίζει, η Παναχαϊκή ανακοίνωσε ειδικούς τρόπους για δωρεάν είσοδος και καλύτερη τιμή στα εισιτήρια διαρκείας. Έτσι, εμπράκτως δείχνει την καλύτερη πρόθεση να βοηθήσει όλες τις κοινωνικές ομάδες και να κάνει ξανά το γήπεδο τόπο συνάθροισης ΟΛΩΝ των Πατρινών...

20 δωρεάν κάρτες εισόδου για άνεργους... Έκπτωση 20% για αγορά εισιτηρίου διαρκείας
10 δωρεάν κάρτες εισόδου για φοιτητές... Έκπτωση 20% για αγορά εισιτηρίου διαρκείας
10 δωρεάν κάρτες εισόδου για ΑΜΕΑ... Έκπτωση 20% για αγορά εισιτηρίου διαρκείας

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
Πάτρα, 22/09/2016

Η Παναχαϊκή Συμμαχία συναισθανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες αποφάσισε να ακολουθήσει την παρακάτω πολιτική για τα εισιτήρια σε ανέργους, φοιτητές και ΑΜΕΑ.

ΑΝΕΡΓΟΙ
1) Σε κάθε εντός έδρας αγώνα η ομάδα θα διαθέτει 20 δωρεάν κάρτες εισόδου με τον εξής τρόπο. Οι ενδιαφερόμενοι είτε θα πρέπει να στείλουν mail στη διεύθυνση panachaiki.simmaxia@gmail.com είτε να επισκεφτούν τα Γραφεία της Παναχαϊκής Συμμαχίας Πατρέως 13-15 3ος όροφος. Και στη μια περίπτωση και στην άλλη οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι πρέπει είτε να αποστείλουν είτε να προσκομίσουν αντίγραφο της κάρτας ανεργίας και της αστυνομικής τους ταυτότητας. Σε κάθε αγώνα θα έχουν δικαίωμα εισόδου με αυτή τη διαδικασία 20 διαφορετικά άτομα και πάντα θα τηρείται σειρά προτεραιότητας. Αν ο αριθμός των αιτούντων ξεπεράσει τα 260 άτομα (13 αγώνες Χ 20 άτομα) τότε θα γίνει κλήρωση.
2) Η Παναχαϊκή Συμμαχία ενημερώνει επίσης ότι έχει σχεδιάσει πρόγραμμα για τη συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις το οποίο προβλέπει την αγορά εισιτηρίων εκ μέρους των επιχειρήσεων σε ειδική τιμή με σκοπό να διατίθενται εξ ολοκλήρου κάθε Κυριακή σε άνεργους συμπολίτες, ώστε με αυτό το τρόπο να αυξηθεί ο αριθμός των δωρεάν εισιτηρίων που θα διατίθενται σε ανέργους.
3) Όσοι άνεργοι συμπολίτες επιθυμούν να αγοράσουν κάρτα διαρκείας θα έχουν έκπτωση 20% επί της τιμής της.

ΦΟΙΤΗΤΕΣ
1) Σε κάθε εντός έδρας αγώνα η ομάδα θα διαθέτει 10 δωρεάν κάρτες εισόδου με τον εξής τρόπο. Οι ενδιαφερόμενοι είτε θα πρέπει να στείλουν mail στη διεύθυνση panachaiki.simmaxia@gmail.com είτε να επισκεφτούν τα Γραφεία της Παναχαϊκής Συμμαχίας Πατρέως 13-15 3ος όροφος. Και στη μια περίπτωση και στην άλλη οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές πρέπει είτε να αποστείλουν είτε να προσκομίσουν αντίγραφο της φοιτητικής τους ταυτότητας και της αστυνομικής τους ταυτότητας. Σε κάθε αγώνα θα έχουν δικαίωμα εισόδου με αυτή τη διαδικασία 10 διαφορετικά άτομα και πάντα θα τηρείται σειρά προτεραιότητας. Αν ο αριθμός των αιτούντων ξεπεράσει τα 130 άτομα (13 αγώνες Χ 10 άτομα) τότε θα γίνει κλήρωση.
2) Όσοι φοιτητές επιθυμούν να αγοράσουν κάρτα διαρκείας θα έχουν έκπτωση 20% επί της τιμής της.

ΑΜΕΑ
1) Σε κάθε εντός έδρας αγώνα η ομάδα θα διαθέτει 10 δωρεάν κάρτες εισόδου με τον εξής τρόπο. Οι ενδιαφερόμενοι είτε θα πρέπει να στείλουν mail στη διεύθυνση panachaiki.simmaxia@gmail.com είτε να επισκεφτούν τα Γραφεία της Παναχαϊκής Συμμαχίας Πατρέως 13-15 3ος όροφος. Και στη μια περίπτωση και στην άλλη οι ενδιαφερόμενοι πρέπει είτε να αποστείλουν είτε να προσκομίσουν αντίγραφο της ειδικής κάρτας ΑΜΕΑ και της αστυνομικής τους ταυτότητας. Σε κάθε αγώνα θα έχουν δικαίωμα εισόδου με αυτή τη διαδικασία 10 διαφορετικά άτομα και πάντα θα τηρείται σειρά προτεραιότητας. Αν ο αριθμός των αιτούντων ξεπεράσει τα 130 άτομα (13 αγώνες Χ 10 άτομα) τότε θα γίνει κλήρωση.
2) Η Παναχαϊκή Συμμαχία ενημερώνει επίσης ότι έχει σχεδιάσει πρόγραμμα για τη συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις το οποίο προβλέπει την αγορά εισιτηρίων εκ μέρους των επιχειρήσεων σε ειδική τιμή με σκοπό να διατίθενται εξ ολοκλήρου κάθε Κυριακή σε ΑΜΕΑ, ώστε με αυτό το τρόπο να αυξηθεί ο αριθμός των δωρεάν εισιτηρίων που θα διατίθενται σε ΑΜΕΑ.
3) Όσα ΑΜΕΑ επιθυμούν να αγοράσουν κάρτα διαρκείας θα έχουν έκπτωση 20% επί της τιμής της.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινούν από 50 ευρώ οπότε με την παρεχόμενη έκπτωση η αξία τους διαμορφώνεται 40 ευρώ και δωρεάν είσοδο στους 13 εναπομείναντες αγώνες καθώς και σε όλους τους αγώνες κυπέλλου αλλά και στους φιλικούς. Γίνεται αντιληπτό ότι με αυτό το τρόπο η τιμή του εισιτηρίου ανά αγώνα διαμορφώνεται στα 2 ευρώ εκ του οποίου ποσού λιγότερο από 50% φτάνει στην ομάδα αφού αφαιρεθούν οι κατά το νόμο επιβαρύνσεις.

Την ερχόμενη εβδομάδα τέλος θα υπάρξει συνάντηση με το προεδρείο του Συλλόγου Πολυτέκνων προκειμένου να διαμορφωθούν ειδικά προγράμματα και για τις Πολύτεκνες οικογένειες.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ