ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Η Παναχαϊκή πήγε... Περιφέρεια (!)

panaxaiki_perifereia_katsouranis_katsifaras_2

Μια επίσκεψη του Κώστα Κατσουράνη στην Περιφέρεια κάνει πράξη όλα όσα αναφέρουν τόσο καιρό οι άνθρωποι της Συμμαχίας σχετικά με την επανασύνδεση της Παναχαϊκής με την πόλη...

Ο τεχνικός διευθυντής των "ροσονέρι" συναντήθηκε με τους Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, τους έδωσε τα διαρκείας τους και συζήτησε για δράσεις ώστε να επιστρέψουν οι οικογένειες στο γήπεδο...

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)
Πάτρα, 22/09/2016

Με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο συναντήθηκε σήμερα ο Κώστας Κατσουράνης.

Τον Τεχνικό Διευθυντή της Παναχαϊκής συνόδευε στις συναντήσεις του το μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας Σωτήρης Λαϊνιώτης.

Μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, στην οποία παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κώστας Κατσουράνης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η επίσκεψη του συμβολίζει την απόφαση της τοπικής κοινωνίας να ξαναγίνει μεγάλη η Παναχαϊκή. Όπως τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά «με τον Περιφερειάρχη συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε με κοινές δράσεις στη κατεύθυνση να φέρουμε ξανά στα γήπεδα τις οικογένειες και τα νέα παιδιά που τόσο έχουν λείψει τα τελευταία χρόνια».

Αμέσως μετά ο Κώστας Κατσουράνης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν όμορφες στιγμές από το παρελθόν και την εποχή που ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής έγραφε τις πρώτες σελίδες από την ποδοσφαιρική του ιστορία στην Παναχαϊκή. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας δεσμεύτηκε ότι θα ενισχύσει με κάθε τρόπο στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του τη νέα μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης της Παναχαϊκής.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ