ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Όλη η πόλη ΒΛΕΠΕΙ Παναχαϊκή...!!!

afisa_sud_aiolikos_panaxa

Στην Μυτιλήνη βρίσκεται η Παναχαϊκή, για να αντιμετωπίσει τον Αιολικό στο πιο μακρινό ταξίδι της στην Γ' Εθνική και η δυσκολία της μετακίνησης του κόσμου της, κρατάει το φανατικό κοινό της στην Πάτρα...

Γι' αυτό και με πρωτοβουλία του www.sportaltv.gr το παιχνίδι θα μεταδοθεί ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ (!!!) για να καλύψει όλες τις ανάγκες των φίλων της "βασίλισσας"... Μάλιστα, το Αθηναϊκό σάιτ που δείχνει την έμπρακτη στήριξη του στην Γ' Εθνική, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΔΕΙΑ για σχεδόν ΟΛΑ τα εκτός έδρας παιχνίδια της Παναχαϊκή στον 3ο Όμιλο...!!!!

Όμως κακά τα ψέματα, άλλη η ομορφιά του να κλικάρεις το link και να αράξεις στον καναπέ σου και στο pc για να δεις το ματς και άλλο να πάρεις την παρέα σου, τα κασκόλ σου και τα "κοκκινόμαυρα" διακριτικά σου και να δημιουργήσεις σε πολλά σημεία της πόλης μια... μικρή Αγυιά (!!!)

Γι' αυτό και κάποια καφέ της πόλης σου δίνουν αυτή την δυνατότητα... Ετοιμάσου λοιπόν, φώναξε τα φιλαράκια σου και ολοταχώς για το SUD cafe στην Αράτου 1 όπου οι φίλοι των "ροσονέρι" θα δημιουργήσουν κλίμα γηπεδου...

Ακόμη, το Baroque Espresso Bar (Φιλοποίμενος 23), είναι μια καλή επιλογή και θα απολαύσεις τις προσπάθειες των παικτών του Οφρυδόπουλου στην προσπάθεια τους για το πολυπόθητο "2"...!!!

ΥΓ: Περιμένουμε φωτογραφίες από τις "κοκκινόμαυρες" γωνιές της πόλης... 😉

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ