ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Συνοδινός: «Δύσκολη η κλήρωση, οδηγός μας το Λιγκ Καπ»…

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1' Βόλεϊ και τον... γολγοθά που έχει να ανέβει η Παναχαϊκή με τα 5 ντέρμπι στο ξεκίνημα του φετινού θεσμού, μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας ο προπονητής Μανώλης Συνοδινός...

Ο Πατρινός τεχνικός ακόμη αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου που ταλανίζει την "βασίλισσα" η οποία ουσιαστικά είναι άστεγη και δεν ξέρει που θα δώσει τους αγώνες της...

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Την δική του οπτική για την κλήρωση της φετινής Volley League «Πάμε Στοίχημα» που θα ξεκινήσει στις 22/10 και θα βρει την Παναχαϊκή για 3η φορά στις τάξεις της έδωσε ο προπονητής της ομάδας Μανώλης Συνοδινός.

«Είναι δύσκολη η κλήρωση. Όχι πάρα πολύ γιατί όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις… «με όλους θα παίξουμε». Εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία θα βρεθούμε. Για εμάς, οδηγός μας θα είναι το Λιγκ Καπ στις 15/10 και πως θα τα πάμε εκεί, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος» δήλωσε στο www.panaxaikivolley.gr ο «κοκκινόμαυρος» τεχνικός, που συνέχισε όσον αφορά το πρόβλημα του γηπέδου.

«Δεν με ενδιαφέρει τόσο το γήπεδο, αλλά πιο πολύ το… ωράριο. Ας κάνουμε προπόνηση οπουδήποτε αρκεί να μας βολεύει η ώρα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα κάνει δύο προπονήσεις και δεν προλαβαίνει να ξεκουραστεί. Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα και όχι το γηπεδικό. Μας ενημέρωσαν πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει διευθετηθεί το θέμα μας».

Η Παναχαϊκή συνεχίζει τις προπονήσεις της με πρωινό πρόγραμμα «στίβου» στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και μεσημεριανές προπονήσεις στο βοηθητικό κλειστό του Απόλλωνα στη Περιβόλα.

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ