ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Και το βόλεϊ πήγε Επιμελητήριο...

Η ομόνοια και η σύμπνοια που επικρατεί στις τάξεις της Παναχαϊκής είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη και ήδη η πόλη ζει και αναπνέει ξανά για την "κοκκινόμαυρη" ομάδα... Από όλο αυτό δεν θα μπορούσε να απουσίαζει το τμήμα βόλεϊ της "βασίλισσας" που έδωσε και αυτό το παρόν στο Επιμελητήριο Αχαΐας και την παρουσίαση της ομάδας...

Αναλυτικά το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Επιμελητήριο Αχαΐας για την επίσημη παρουσίαση της ομάδας ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής που μπήκε σε νέα εποχή με την Παναχαϊκή Συμμαχία και από αυτή την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση.

Αντιπροσωπεία του ΤΑΑ Παναχαϊκή βρέθηκε στην εκδήλωση, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη του στην ποδοσφαιρική ομάδα. Ο πρόεδρος Νίκος Ρουμελιώτης με τον μάνατζερ Κώστα Παπασταθόπουλο και την υπεύθυνη μάρκετινγκ Χαρά Σπηλιωτοπούλου, ήταν εκεί στην επόμενη μέρα του τμήματος.

Το τμήμα βόλεϊ της Παναχαϊκής που είναι αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική ομάδα του συλλόγου που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του αθλήματος της, εύχεται κάθε επιτυχία και στο τμήμα του ποδοσφαίρου και την άνοδο στην Α’ Εθνική, εκεί που ιστορικά πρέπει και αξίζει να βρίσκεται.

Η παρουσία του Κώστα Κατσουράνη στην Παναχαϊκή και η σχέση παιδιόθεν με τον πρόεδρο του ΤΑΑ Νίκο Ρουμελιώτη, δένουν ακόμη περισσότερο τα δύο τμήματα, όπως φάνηκε και στην εκδήλωση με τον δημόσιο χαιρετισμό του γενικού διευθυντή της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Θα είναι τιμή για την ομάδα μας, να μας κάνει «παρέα» στα αντίστοιχα σαλόνια του δικού της αθλήματος το ποδοσφαιρικό τμήμα. Και σε αυτή την πορεία και το βόλεϊ θα είναι δίπλα στην προσπάθεια της «κοκκινόμαυρης» οικογένειας.

Πηγή: www.panaxaikivolley.gr

1 Σχόλιο

1 Σχόλιο

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ