ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Διάλεξε διαρκείας και πάρε θέση...

diarkeias_2016_17_panaxaiki

Οι ώρες για την έναρξη του πρωταθληματος πλησιάζουν και η θέση ΟΛΩΝ είναι στην κερκίδα... Επειδή όμως δεν υπάρχει λόγος να τρέχεις τελευταία στιγμή στα γκισέ για την εξασφάλιση εισιτηρίου, πάρε την θέση σου στο πλευρό της "βασίλισσας" με τα διαρκείας που εξέδωσε η Πατρινή ομάδα για όλα τα βαλάντια...

Αναλυτικά το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνεται ότι ξεκινά από αύριο Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας της Παναχαϊκής για την αγωνιστική περίοδο 2016 - 2017:
Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

ΘΥΡΑ 3 (ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΓΥΙΑΣ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ)
· FAN (50 ευρώ)
· PANACHA (75 ευρώ)
ΘΥΡΑ 2 (ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΙΔΑ)
· CHAMPION (100 ευρώ)
· FAMILY 2 (100 ευρώ-πρόσβαση σε μητέρα ή μητέρα και ένα παιδί)
· FAMILY 3 (120 ευρώ-πρόσβαση σε μητέρα ή μητέρα και ένα παιδί ή σε έναν γονέα και δύο, παιδιά)
· VIP (200 ευρώ)
· VVIP (300 ευρώ)

Σημειώνεται ότι τα Εισιτήρια Διαρκείας αποκτούν δικαίωμα εισόδου στο Στάδιο σε όλους τους εντός έδρας Αγώνες Πρωταθλήματος, στους Αγώνες Κυπέλλου και στα φιλικά της Αγωνιστικής περιόδου 2016-2017...

ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η πώληση των Εισιτηρίων Διαρκείας ξεκινά από αύριο Παρασκευή στις 8 το βράδυ στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ, στην διάρκεια της Επίσημης Εκδήλωσης παρουσίασης της ομάδας.
Παράλληλα Εισιτήρια Διαρκείας θα πωλούνται από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου το πρωί, στα καταστήματα ΚΕΛΛΑΡΙ 151 (Μαιζώνος και Φιλοποίμενος Πάτρα) και στο CAFÉ-WINE BAR CHUTNEY (Ρήγα Φεραίου 85 Πάτρα).
Ενημερώνουμε επίσης ότι όσοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται τα καταστήματά τους να αποτελέσουν σημεία πώλησης Εισιτηρίων Διαρκείας από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου μπορούν να στέλνουν mail στο panachaiki.simmaxia@gmail.com ή μήνυμα στη σελίδα https://www.facebook.com/ PANACHAIKI.SYMMAXIA/ στο facebook.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν μία φόρμα με τα απαραίτητα κατά το νόμο στοιχεία, καταβάλλουν το αντίτιμο λαμβάνοντας απόδειξη πληρωμής και θα λάβουν την ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ στη διεύθυνση που θα ορίσουν. Κάθε ΚΑΡΤΑ θα αναγράφει το ονοματεπώνυμο του ΚΑΤΟΧΟΥ και θα έχει σήμανση barcode. Όσοι αγοράσουν εισιτήρια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, έως αυτή την Κυριακή, θα λάβουν ειδικό παραστατικό που θα εξασφαλίζει την είσοδό τους στον αγώνα με τον ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ, ενώ από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα θα έχουν παραλάβει τις ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ τους.

ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η χωροθέτηση των ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ έγινε σύμφωνα με τις Κερκίδες του Σταδίου Παναχαϊκής στην Αγυιά, καθώς αυτή είναι η έδρα της Ομάδας και εκεί θα επιστρέψουμε πολύ σύντομα. Για τους λίγους αγώνες που θα δώσει η Ομάδα στο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ οι κάτοχοι την ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ FAN και PANACHA θα εισέλθουν στο Στάδιο από τη ΘΥΡΑ 3 (οδός Ρίτσου) και θα καταλάβουν θέσεις στην Βόρεια Κερκίδα 9απέναντι από την Σκεπαστή του Παμπελοποννησιακού και οι κάτοχοι των υπολοίπων ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ από τη ΘΥΡΑ 2 (Ρίτσου και Πατρών Κλάους) και θα καταλάβουν θέσεις στη σκεπαστή του Παμπελοποννησιακού.

ΑΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Το Σάββατο θα αρχίσει και η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ των ΑΠΛΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ με τιμή 5 και 10 ευρώ.
Τα εισιτήρια αξίας 5 ευρώ θα καταλάβουν θέσεις στην Βόρεια κερκίδα του Παμπελοποννησιακού (ΕΙΣΟΔΟΣ από ΘΥΡΑ 3- Ρίτσου) και τα εισιτήρια αξίας 10 ευρώ στην Σκεπαστή του Παμπελοποννησιακού (είσοδος από ΘΥΡΑ 2- Ρίτσου και Πατρών Κλάους).

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Τις επόμενες ημέρες και πριν τον επόμενο εντός έδρας Αγώνα, θα ανακοινωθούν ειδικές δράσεις και προγράμματα εισιτηρίων που θα αφορούν Ανέργους, ΑΜΕΑ κα άλλες Ομάδες του πληθυσμού, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας. Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας καθώς στο λίγο χρόνο που είχε στη διάθεσή του το Τμήμα Εισιτηρίων, δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει τα σχετικά προγράμματα ενόψει του αγώνα της Κυριακής, καθώς όπως είναι ευνόητο απαιτείται μια υπεύθυνη αντιμετώπιση του όλου θέματος.

diarkeias_2016_17_panaxaiki_skepasti diarkeias_2016_17_panaxaiki_vip

5 Σχόλια

5 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ