ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Οι "Nortenos" καλούν και πάνε Αχαγιά...

Ανακοίνωση από τους "Nortenos"

Ανακοίνωση από τους "Nortenos"

H χθεσινή κλήρωση άνοιξε την όρεξη και πέρα από την ομάδα της Παναχαϊκής και οι οπαδοί της αρχίσουν σιγά σιγά να οργανώνονται για τη φετινή χρονιά... Έτσι οι "Nortenos Patras" κάνουν κάλεσμα για το φιλικό της Κυριακής με την Αχαϊκή στην Κάτω Αχαγιά και καλεί σε συστράτευση ΟΛΟΥΣ τους φίλους της "βασίλισσας"...

Αναλυτικά...

Αυτή την φορά θα μπεί το πείσμα, το όνειρο, η αγάπη ώστε το ταξίδι που έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες μέρες να μας οδηγήσει σε σπουδαίες επιτυχίες με την πάροδο του χρόνου. Η νέα τάξη πραγμάτων στην ομάδα και η εικόνα που βγάζει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα μέχρι τώρα σίγουρα αρχικά ικανοποιεί. Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια με κάθε τρόπο, για να γίνει πράξη η αντεπίθεση που θέλουμε όλοι με στόχο την Α' Εθνική και όχι μόνο. Η αρχή αν και σε φιλικό αγώνα, γίνεται την Κυριακή 28/8, ώρα 18.00 στο Δημοτικό γήπεδο της Κ. Αχαϊας με αντίπαλο την Αχαϊκή.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ.

Ας ζεσταθούμε λοιπόν εν' όψει της φετινής σεζόν. Ας δώσουμε ένα ζεστο χειροκρότημα σε όλα τα παιδιά που φορούν τα κοκκινόμαυρα και στους ανθρώπους που είναι δίπλα τους. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 

ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ…

ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Η ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Υ.Γ.: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 16.30 ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ, ΚΙΛΚΙΣ 79-81 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΧΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

Διαβάστε (ΕΔΩ)

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ