ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Επιλεκτική τροπολογία βάζει σε μπελάδες την Παναχαϊκή...!!!

pge_aguia

Ανακοίνωση για μια τροπολογία που βάζει σε μπελάδες την Παναχαϊκή εξέδωσε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής, η οποία αναλύει πως η απόφαση του Υπουργού Αθλητισμού πριν από λίγες ημέρες, για παραμονή των χρεών όσων υποβιβάζονται και αποπληρωμή τους στην επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες (Β' Εθνική), αλλά χωρίς να ισχύει το ίδιο για ομάδες που παραιτήθηκαν (Εργοτέλης, Ολυμπιακός Βόλου), αλλά και τους ΟΦΗ και Άρη...

Η ΠΓΕ καλεί ΑΠΑΝΤΕΣ σε συστράτευση, θεωρώντας πως είναι απλά "αβλεψία" την οποία ζητούν να διορθώσουν οι ιθύνοντες. Με σύνθημα "ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ", η ομάδα της Πάτρας φαίνεται διατεθημένη να κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει την δικαιοσύνη που αφορά άμεσα το μέλλον της...

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Μετά από πολλά έτη ποδοσφαιρικής υποβάθμισης η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ μας αγκαλιάσθηκε από πολλούς Πατρινούς πετυχημένους επιχειρηματίες και επιστήμονες, πού εδώ και λίγες ημέρες είναι πολύ κοντά στην ομάδα μας, με σκοπό να γίνουν οι Κυριακές μας πιο ευχάριστες βλέποντας την ομάδα μας να ανεβαίνει με σίγουρα και σταθερά βήματα στην Α Εθνική Κατηγορία.

Δυστυχώς όμως ήλθε μία τροπολογία του Υπουργού Αθλητισμού να ρίξει βαριά σύννεφα στα όνειρα μας. Την περασμένη εβδομάδα έγινε Νόμος τροπολογία του Υπουργείου Αθλητισμού που αναφέρει ότι τα χρέη που δημιουργούν οι ΠΑΕ που υποβιβάζονται στην Γ' Εθνική, θα τα πληρώσουν όταν αυτές επανέλθουν στην Β' Εθνική. Η τροπολογία αυτή είναι σωστή και όλη η Κοινωνία είναι στο πλευρό της Κυβέρνησης στο θέμα αυτό, για να φύγουν οι λωποδύτες από το ποδόσφαιρο. Στην τροπολογία αυτή περιέχονται μεταβατικές διατάξεις που βοηθούν ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Άρης να ξεκινήσουν την Β' Εθνική χωρίς κανένα χρέος. Επίσης περιέχονται διατάξεις που βοηθάνε τον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό Βόλου που αποχώρησαν από το προηγούμενο πρωτάθλημα Β' Εθνικής να επανέλθουν στην Β' Εθνική χωρίς χρέη. Αντίθετα -από αβλεψία προφανώς- η τροπολογία ΑΔΙΚΕΙ κατάφωρα την Παναχαική και την Ζάκυνθο, για τις οποίες εμμέσως προβλέπεται ότι αν επανέλθουν στην Β' Εθνική θα αναλάβουν όλα τα χρέη της παλαιάς ΠΑΕ.

Δηλ ο Εργοτέλης και ο Βόλος που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα και εξευτέλισαν τον θεσμό, παίρνουν συγχωροχάρτι, ενώ καταδικάζεται η Παναχαϊκή που με κόπο και αίμα σεβάσθηκε τους θεσμούς και αγωνίσθηκε μέχρι τέλος του πρωταθλήματος.

Αν παραμείνει ως έχει ο Νόμος αυτός, όταν επανέλθει η ΠΓΕ στην Β' Εθνική θα χρειασθεί κοντά στα 2.000.000 €, μπορεί και παραπάνω, για να πληρώσει τα χρέη των προηγουμένων διαχειριστών αυτής, τους οποίους η Πολιτεία δεν κυνηγά άμεσα γιατί δεν έχει τους μηχανισμούς . Η οικονομική δυνατότητα πληρωμής αυτών των χρεών δεν υπάρχει και η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ μας θα μείνει πολλά χρόνια στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Η αδικία αυτή έχει γίνει αντιληπτή από τα Κυβερνητικά στελέχη , αλλά δυστυχώς δεν κινούνται γρήγορα οι διαδικασίες για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας που βάζει ταφόπλακα στα όνειρα των Πατρινών για μια μεγάλη Παναχαϊκή. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

 Καλούμε λοιπόν σε συστράτευση την Περιφέρεια, τον Δήμο Πατρέων, όλους τους Δήμους της Αχαΐας, το Επιμελητήριο, το ΤΕΕ, και όλους τους Συλλόγους εμπόρων, επαγγελματιών και επιστημόνων, καθώς και κάθε Πατρινό πολίτη , ώστε να πιέσουμε την Κυβέρνηση να άρει μέσα στον Αύγουστο με Νομοθετική ρύθμιση αυτή την αδικία. Στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανένας.

ΤΑ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΥΘΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩΝΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

2 Σχόλια

2 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ