ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Παραιτήθηκε ο Οικονομόπουλος (!!!)

oikonomopoulos_nikos_giatros_proedros_pge

Ρεπορτάζ θερμών εξελίξεων δημοσίευσε πριν από λίγο η εφημερίδα "Match" στην ιστοσελίδα της, που αναφέρει πως ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκος Οικονομόπουλος, παραιτήθηκε, έπειτα από τις πιέσεις από όλες τις πλευρές και μάλιστα θα το κάνει και γραπτώς το απόγευμα...!!!

Έτσι μένει να δούμε αν θα αλλάξει η στάση της "Παναχαϊκή Συμμαχίας", αλλά και ποιός θα είναι πλέον ο αντικαταστάτης του στην "καυτή" θέση του προέδρου της ΠΓΕ...

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της "Match"

Παραιτήθηκε από την προεδρία και τη διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής ο Νίκος Οικονομόπουλος, μετά τις αντιδράσεις του κόσμου και των μελών για την αρνητική του στάση απέναντι στην Παναχαϊκή Συμμαχία.

Σήμερα το απόγευμα θα σταλεί και γραπτώς στα γραφεία της ΠΓΕ η παραίτησή του και είτε απόψε είτε αύριο θα γίνει ακόμα ένα ΔΣ για να γίνει αποδεκτή.

Έτσι ο δρόμος ανοίγει για να να προχωρήσει πλέον οριστικά η ποδοσφαιρική ομάδα της Παναχαϊκής με τον όμιλο των πατρινών επιχειρηματιών και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Φυσικά, στο ΔΣ θα γίνει και αντικατάσταση προέδρου, ενώ τη θέση του παραιτηθέντος Οικονομόπουλου, θα πάρει στο ΔΣ ο πρώτος επιλαχών από τις εκλογές πριν μερικές ημέρες.

Διαβάστε (ΕΔΩ)...

12 Σχόλια

12 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ