ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

"Nortenos Patras": "Απαίτηση μας να παραιτηθεί ο πρόεδρος Οικονομόπουλος"...

Ανακοίνωση από τους "Nortenos"

Ανακοίνωση από τους "Nortenos"

Σαφή θέση εναντίον του προεδρου της ΠΓΕ Νίκου Οικονομόπουλου πήραν οι "Nortenos Patras", που με σημερινή τους ανακοίνωση, ζητούν την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του νεοεκλεγέντα προέδρου των "ροσονέρι", αφού όπως αναφέρουν, ειναι η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ του ναυαγίου με την ομάδα επιχειρηματιών από την Πάτρα...

Αναλυτικά....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

Μετά την χθεσινή παρέμβαση μας στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής και την απαίτηση μας να παραιτηθεί ο Πρόεδρος Οικονομόπουλος δηλώνουμε απερίφραστα και απόλυτα πως ο μόνος δρόμος είναι η φυγή του ανθρώπου που αποτελεί τη στιγμή αυτή το μοναδικό βαρίδι στην αναγέννηση της ποδοσφαιρικής ομάδας. Μετά την σημερινή επιστολή του μέλους της ερασιτεχνικής και της ομάδας των "15" Κ. Χρυσανθόπουλου είναι προφανές ότι ένας δημιουργεί το πρόβλημα και δεν αφήνει την βούληση του κόσμου να γίνει πράξη.

Τα ψέματα τέλειωσαν αν μέχρι σήμερα το βράδυ δεν παραιτηθεί από την θέση του Προέδρου ο Οικονομόπουλος ή αν τα μέλη της ερασιτεχνικής δεν τον απομακρύνουν απο τη θέση του που αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο για να προχωρήσει η ομάδα τότε θα αναλάβει ο κόσμος να το κάνει και όπως καταλάβατε από τη χτεσινή βραδιά η δύναμη μας είναι πολύ μεγαλύτερη από τη δική σας κ. Οικονομοπουλε που μέσα σε λίγες μέρες θητείας έχετε καταφέρει να προκαλέσετε ήδη αρκετά εμπόδια στην Παναχαϊκή. Ελπίζουμε σήμερα κιολας να διαβάσουμε το αυτονόητο και να μην χρειαστεί πάλι η δική μας παρέμβαση .

ΤΈΛΟΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΊ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΑΜΕ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΌΛΗ, ΟΧΙ ΜΌΝΟ ΕΜΕΙΣ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ...

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ