ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ ΒΟΛΕΪ

Συνοδινός αντί Λυκούδη στο... τιμόνι

panaxaiki_sinodinos

Σε αντικατάσταση του προπονητή της προχώρησε η βολεϊκή Παναχαϊκή, που μετά από 3 χρόνια συνεργασίας με τον Γιώργο Λυκούδη, ο οποίος δεν συνεχίζει στην Πατρινή ομάδα, ήρθε σε συμφωνία με τον τεχνικό των Παιδικοεφηβικών της "βασίλισσας", Μανώλη Συνοδινό να αναλαμβάνει το έργο της καθοδήγησης του "κοκκινόμαυρου" καραβιού στην συνεχόμενη χρονιά της στην Α1'...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της συνεργασίας...

"Το Δ.Σ. του ΤΑΑ Παναχαϊκή, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Πατρινό προπονητή Μανώλη Συνοδινό για τη αγωνιστική περίοδο 2016-17.
Συνεργάτης του Μανώλη Συνοδινού παραμένει ο Πατρινός Παναγιώτης Παπαδόπουλος ο οποίος συνεχίζει για 4η χρονιά στο πάγκο της Παναχαϊκής.
Ο Μανώλης Συνοδινός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της διοίκησης και συμφώνησε σε όλα παρουσία του τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κώστα Παπασταθόπουλου."

ΔΗΛΩΣΕΙΣ (Πηγή: www.panaxaikivolley.gr):
Μανώλης Συνοδινός: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Παναχαϊκή, αποτελεί τιμή για μένα η πρόταση που μου έγινε καθώς υπογράφω το 1ο μου επαγγελματικό συμβόλαιο σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι η Παναχαϊκή και χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Γνωρίζω το Νίκο Ρουμελιώτη πολλά χρόνια και τη φιλοσοφία που έχει στο βόλεϊ και θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, αυτό που προέχει είναι να συμπληρωθεί το ρόστερ σε όλες τις θέσεις και στη συνέχεια θα μιλήσουμε αναλυτικότερα για τους στόχους της νέας περιόδου».

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: «Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην Παναχαϊκή και σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, θέλουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ σε ορισμένες θέσεις όμως από εκεί και πέρα στόχος μας τη νέα περίοδο είναι να δείξουμε κάτι παραπάνω σε σχέση με τη φετινή σεζόν. Θέλω να καλωσορίσω από την πλευρά μου τον Μανόλη Συνοδινό και θα τον βοηθήσω όσο μπορώ ενόψει της νέας χρονιάς».

[message_box title="ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΛΥΚΟΥΔΗ..." color="red"]

To Δ.Σ. του ΤΑΑ Παναχαϊκή ανακοινώνει τα εξής:

«Η Διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013, ανακοινώνει τη λήξη συνεργασίας, με τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη, ο οποίος για 2,5 χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα Βόλεϊ Ανδρών και πετυχαίνοντας την παραμονή της Ομάδας στην Α1 Κατηγορία Ανδρών, λαμβάνοντας την ιστορική τιμητική 8η θέση την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας, να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Γιώργο Λυκούδη για την τεράστια προσφορά του στην πορεία της Ομάδας, για το ήθος που επέδειξε στις δύσκολες στιγμές, την αξιοπρέπεια και την ακούραστη θέληση να επιτευχθούν οι στόχοι που θέσαμε εξ’ αρχής.
Η ομάδα μας έχει έναν δύσκολο δρόμο και προχωράμε στο επόμενο βήμα, που είναι η εύρεση ενός νέου προπονητή  για το τιμόνι της Ομάδας».

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του
ΤΑΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013[/message_box]

2 Σχόλια

2 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ