ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Αντώνης Ρουμπάτος: «Δεν τα παρατάμε. Έχουμε μέταλλο και θα μείνουμε»...

Στις μαύρες σελίδες της ιστορίας που διανύει η "βασίλισσα", στιγμές όπως η χθεσινή στο ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο, είναι απλά χαραμάδα ηλιαχτίδας στην καταιγίδα, πόσο μάλλον όταν αυτή η φωτεινή "παρέμβαση" έρχεται από ένα παιδί μεγαλωμένο μέσα στην "κοκκινόμαυρη" οικογένεια, έχοντας τιμήσει και νιώσει την δύναμη και την οντότητα της τεράστιας ιστορίας και του εμβλήματος, αποτελώντας ένα μεγάλο κεφάλαιο για το αύριο...

Ο Αντώνης Ρουμπάτος δεν είναι γνωστός, αλλά επίσης δεν είναι και τυχαίος. Είναι ότι ΚΑΛΥΤΕΡΟ έχει βγάλει η ομάδα Νέων της Παναχαϊκής στην θέση του σέντερ φορ τα τελευταία 10 χρόνια. Για όσους παρακολουθούσαν από παλιά την μικρή ομάδα των "ροσονέρι", είναι ένας νέος λιγάκι πιο "soft" Γιάννης Σπανός , με παρόμοια εκτελεστική δεινότητα, φοβερά τελειώματα και μαχητική ψυχή. Είναι ένα παιδί που αξίζει να πας να το δεις να αγωνίζεται, ένα παιδί που αν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα είναι αύριο μια περίπτωση που θα μπορούμε να συζητάμε για αυτούς που επέστρεψαν την ιστορική ομάδα της πόλης στα σαλόνια...

Μέχρι τότε, θα παλέψει στα σκοτεινά, στα βρώμικα σοκάκια της Β' Εθνικής, μαζί με τα άλλα παιδιά (τον Σήφη, τον Μίλτο, τον Τρίγκα, τον Βορύλλα, τον Χούσα κ.α.) για να βγάλουν από τη λάσπη την ριγωτή φανέλα... 

Το "PgeOle" μίλησε με τον Αντώνη Ρουμπάτο για το νικηφόρο ματς με τον Παναιγιάλειο...

«PgeOle»: Αντώνη είσαι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι. Πες μας για το γκολ σου που έκρινε το παιχνίδι;
Αντώνης Ρουμπάτος: «Πάντα όταν βάζεις γκολ είναι πολύ σημαντικό, ειδικά σε ένα ντέρμπι όπως αυτό μεταξύ Παναχαϊκής και Παναιγιαλείου. Ήταν κάτι ξεχωριστό. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς που τους χρειαζόμασταν τόσο πολύ και για εμένα είναι μια κατηγορία.»

Περιέγραψε μας το γκολ από τα δικά σου μάτια;
Α.Ρ.: «Μου έκανε μια μεγάλη μπαλιά ο Αντρέας (σ.σ. Χούσα), την πήρα με το στήθος και την πέταξα μπροστά μου, με έκλεισε ο Σπίνουλας αλλά γλίστρησε τελευταία στιγμή και δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο, μόνο το γκολ. Τότε έγινα ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.»

Μένουν λίγα παιχνίδια και η ομάδα είναι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Θα τα καταφέρουμε;
Α.Ρ.: «Εγώ έχω μάθει στην ζωή μου να μην τα παρατάω και πιστεύω ότι η ομάδα θα τα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία. Έχουμε μέταλλο και είμαστε αισιόδοξοι. Προσπαθούμε όλοι μαζί στους αγώνες και στην προπόνηση να είμαστε μια οικογένεια και να σώσουμε την ομάδα.»

Έχετε μείνει πολύ λίγα άτομα. Σε αγχώνει αν θα τα καταφέρετε ως το τέλος αριθμητικά;
Α.Ρ.: «Να σου πω την αλήθεια και 9-10 άτομα να μείνουμε θα παίξουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πάμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια. Παίζουμε για την φανέλα, για το έμβλημα και δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά.»

Όλες αυτές τις δυσκολίες, πως τις βιώνεις, μιας και είσαι από τους πιο μικρούς της ομάδας;
Α.Ρ.: «Μέσα από αυτό που βιώνω βγαίνω πιο πεισμωμένος να τα καταφέρει η ομάδα να μείνει και να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό. Είμαι Πατρινός και θέλω το καλύτερο για την ομάδα.»

Είσαι από την ομάδα Νέων, για τα παιδιά της οποίας έχει γίνει πολύ κουβέντα. Πιστεύεις υπάρχουν παιδιά να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα;
Α.Ρ.: «Εννοείται πως υπάρχουν και είναι πολύ σημαντικό να αξιοποιηθεί το ταλέντο που υπάρχει στη Νέων. Είναι πολλοί καλοί παίκτες και μπορούν να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα και να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο.»

Ποιοι είναι οι προσωπικοί στου στόχοι;
Α.Ρ.: «Στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος μέρα με την μέρα. Για τα μέλλον είναι ακόμη πολύ νωρίς να μιλήσουμε.»

Σου λείπει ο κόσμος από το γήπεδο;
Α.Ρ.: «Είναι άσχημο και δεν μπορώ να το εκφράσω. Ο κόσμος είναι η δύναμη μας και πρέπει να έρχεται στο γήπεδο. Θέλουμε να ακούμε τη φωνή του λαού μας. Είναι πηγή δύναμης για εμάς και νομίζω ότι όλη η Πάτρα πρέπει να γυρίσει στο γήπεδο.»

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ