ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΝΔΡΕΣ

Παραιτήθηκε ο Σταθόπουλος... (VIDEO)

Την παραίτηση του ανακοίνωσε στην συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε ο προπονητής της Παναχαϊκής Στάθης Σταθόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε στα Μέσα πως δεν συνεχίζει στην ομάδα της Πάτρας, ειδικά από την Δευτέρα που και επίσημα τελείωσε η προθεσμία απόκτησης των νέων παικτών που θα βοηθούσαν την προσπάθεια παραμονής...

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε πως η διοίκηση ήταν αφερέγγυα απέναντι του, δεν κράτησε τις υποσχέσεις της, ενώ σε ερώτηση ανέφερε χαρκατηριστικά πως ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ..!!!

Κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί η σύντομη θητεία του 55χρονου τεχνικού στον πάγκο της "βασίλισσας", που διήρκεσε για λιγότερο από 2 μήνες, ενώ ο απολογισμός του ήταν 1 νίκη (με την Αναγέννηση Καρδίτσας), 2 ισοπαλίες (Αγροτικός Αστέρας και Ολυμπιακός Βόλου) και 5 ήττες...

Panaxaiki_Panelefsiniakos_1_4_Stathopoulos

«Πρώτα απ’ όλα να πω ένα μεγάλο συγγνώμη γι’ αυτό που έγινε. Δυο μήνες δεν έχω μιλήσει, όμως σήμερα θα το κάνω. Προσπάθησα από την πρώτη ημέρα να έχει ηρεμία η ομάδα και νομίζω πως με βάση τα δεδομένα, πριν από την έναρξη του αγώνα φτάσαμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Μετά την αποτυχία να γίνουν μεταγραφές, έστω και με ερασιτέχνες παίκτες, αλλά και να γυρίσει η ομάδα στην Αγυιά, νομίζω ότι πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα. Είχα υποσχέσεις ότι θα γίνουν όλα αυτά, όμως δεν έγιναν.

Κατά την άποψη μου δεν βγαίνει η χρονιά με αυτό τον αριθμό ποδοσφαιριστών και δεν γνωρίζω αν θα μείνει ως έχει καθώς υπάρχουν αρκετά προβλήματα και ίσως ορισμένοι αποχωρήσουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους συνεργάτες μου, για τη συνεργασία αλλά και τους εκπρόσωπους των Μ.Μ.Ε. Δεν αξίζει στην Παναχαϊκή αυτό που ζει σήμερα.

Θέλησα να έρθω για πολλά χρόνια, όμως δεν εξαρτάται μόνο από μένα, δεν μπορώ να υποκαταστήσω την διοίκηση η οποία θα πρέπει να μου δώσει όπλα και να προστατεύσει την ομάδα. Περίμενα από την διοίκηση μια τοποθέτηση για το θέμα των δελτίων και δεν είδα. Αποχωρώ λοιπόν από την ομάδα».

27 Σχόλια

27 Comments

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ