ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΕΟΙ

Παναχαϊκή: «Δεν είναι άνθρωποι...»

Ανακοίνωση εναντίον του παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα των Νέων εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, για τον τραυματισμό του Παναγιώτη Μέρελη που υπέστη εξάρθρωση επιγονατίδας, με τον Πέτρο Μιχαηλίδη να αγνοεί τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της ομάδας για να συνεχιστεί το ματς που ήθελε λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ η ανακοίνωση της πατρινής ΠΑΕ:

"Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Αχαρναϊκός για την άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξε στο Δημοτικό Στάδιο Κάτω Αχαρνών, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football LeagueΝέων.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης κι ενώ το σκορ βρισκόταν στο μηδέν και για τις δύο ομάδες, ο αμυντικός της ομάδας μας Παναγιώτης Μέρελης χτύπησε πολύ σοβαρά στο γόνατο με αποτέλεσμα ο διαιτητής κ. Ζαχαρόπουλος να διακόψει το παιχνίδι. Τα μέλη και των δύο ομάδων είχαν σοκαριστεί από το συμβάν, όχι όμως και ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα κ. Πέτρος Μιχαηλίδης, ο οποίος δεν δίστασε, χωρίς να ενδιαφερθεί για την υγεία του αθλητή μας, να διατάξει τον διαιτητή να συνεχίσει το παιχνίδι παρόλο που επέμεναν λίγα δευτερόλεπτα για τη λήξη του.

Είναι ντροπή να αποφασίζουν για το ποδόσφαιρό μας «άνθρωποι» που δεν είναι άνθρωποι.

Ο ποδοσφαιριστής μας έφυγε εσπευσμένα με ασθενοφόρο για το νοσοκομείο ώστε να διαπιστώσουν οι γιατροί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο γόνατό του.

Άπαντες στην ΠΑΕ ευχόμαστε στον Παναγιώτη ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους πιο δυνατός.

Ευχαριστούμε και πάλι την ΠΑΕ Αχαρναϊκός για όσα μας προσέφερε και λυπούμαστε για ορισμένους «ανθρώπους» του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου οι οποίοι με την συμπεριφορά τους επηρεάζουν αρνητικά την άποψη που έχουν για το ποδόσφαιρο νεαροί, ταλαντούχοι και ελπιδοφόροι αθλητές".

Κλικ για Σχολιασμό

Αφήστε Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

PgeOle App για PC

Περισσότερα από ΒΟΛΕΪ